Dara Rolins ze zatopené Dubaje: Je to depresivní. Poslední, co bych čekala

[chooze:gallery;value:30848]

​Dara Rolins oznámila, že i přes rozvířené přírodní živly je v bezpečí. "No, jsme v bezpečí, Pavel odletěl dřív, takže ten to stihnul. Já jsem se tady trošku kousla a snad se mi tedy povede odletět, protože všechny lety jsou vlastně zrušené," svěřila se zpěvačka exkluzivně pro TN.cz.

Teď může akorát čekat a doufat, že se celá situace uklidní. "Já se potřebuju přesunout do Itálie a pak teda někdy taky zpátky do Prahy," vysvětlila. "Je to teda napínavý a musím teda říct, že poslední, co bych čekala, je potopa v poušti. Myslím, že dnes už mě nepřekvapí absolutně nic," přiznala šokovaná Dara.

To jsem nezažila ani na Bali. Dara Rolins ukázala, autentické záběry záplav v Dubaji:

​Neztrácí však naději, že vše brzy odezní a ona se opět shledá s Nedvědem. "Ale v rámci těch klimatických změn už je možné cokoliv a člověk musí počítat i s takovýmto zádrhelem. Tak snad to bude mít šťastný konec," popsala popová ikona. Existuje přitom teorie, že záplavy způsobili šejkové tím, že v oblasti uměle vyvolávali déšť.

[chooze:article;value:540042]

Zrušené lety ji zatím nijak neovlivnily, za pár dní ale už potřebuje nutně odletět do Itálie. "Zatím jsou ta videa na letišti teda depresivní. Co jsem tady měla kamarády, kteří chtěli odletět, tak se jim odletět nepovedlo, ale já mám ještě pár dní před sebou. Tak snad se to do té doby vyřeší," zadoufala Dara.

Podívejte se, co napáchala voda v Emirátech (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.