Zdravotní problémy Hanychové: Neustála stres. Tělo řeklo dost, přiznala

[chooze:gallery;value:33484]

​Stres v posledních několika týdnech se na Hanychové negativně podepsal. Na sociálních sítích přiznala, že ji skolila střevní chřipka, kterou chytila od svého nejstaršího syna Kryšpína. Musela si proto lehnout a odložit své povinnosti.

Odpočinek prý potřebovala už delší dobu a nemoc možná přišla v pravou chvíli. "Když na tebe přejde střevní chřipka od Kryšpína. Asi moje tělo řeklo, že už potřebuje pauzu," napsala bývalá modelka v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:549482]

Poté ukázala, že se cítí opravdu zle. Svůj obličej přirovnala k zelenému svetru, který měla zrovna na sobě. "Barva svetru přetrvává," dodala s vyčerpaným výrazem.

Poslední týdny pro Hanychovou byly dost náročné. Po nekonečných tahanicích s bývalými partnery byla tak vysílená, že se rozhodla na vše rezignovat a ve sporech ohledně jejich společných dcer jim vyjít vstříc. Jaromír Soukup její nabídky ihned využil.

[chooze:article;value:549400]

Ačkoliv influencerka navrhla smír sama, s výslednou dohodou se Soukupem spokojená není. "Já jsem podepsala něco, co není výhodné pro mě ani pro mé děti, ani pro nikoho, ale vzhledem k tomu, abych těm dětem neumřela a nebyla dále deptaná a pranýřovaná, tak jsem to podepsala," svěřila TN.cz Hanychová.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.