Upřímná zpověď Moniky Bagárové: Ruminku čeká velká změna

[chooze:gallery;value:30243]

​Dcera Moniky Bagárové v květnu oslaví čtvrté narozeniny. Pro zpěvačku je to i poměrně těžký moment, uvědomuje si totiž, že čas plyne velmi rychle a dcera jí brzy vyroste. "Můj nejoblíbenější človíček na světě. Za chvíli slaví čtyři roky," napsala na sociálních sítích Bagárová.

Svěřila se, že Ruminka má před sebou velkou životní událost. Zpěvačka totiž brzy hodlá dceru zapsat do školy. "Utíká to jako voda, za chvíli budeme řešit zápis do školy," přiznala Bagárová.

[chooze:article;value:550078]

Před necelým rokem přitom zpěvačka řešila Ruminčino sžití se školkou. "Čas letí," dodala zpěvačka na závěr příspěvku, v němž zveřejnila řadu fotek ze soukromí. Na nich si dcera Bagárové užívá hraní s plyšáky i další kouzelné chvíle.

Zpěvačka nedávno připustila, že by v budoucnu ráda měla další dítě. "Samozřejmě bych Rumince pořídila sourozence, jasně že ano. Nevím, proč bych to měla tajit. Takže jednou, až pánbůh dá a budeme chtít sourozence pro Ruminku, tak to rozhodně dám ráda vědět svým lidem," svěřila se Bagárová TN.cz. Teď se však chce soustředit na nadcházející koncert.

Monika Bagárová je v jednom kole. Má v sobě vášeň, říká Mareš (1/2024): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.