Hvězda Ordinace a Ulice ukázala bříško. Stane se trojnásobnou maminkou

[chooze:gallery;value:35516]

​Krásnou novinku oznámila herečka Lenka Zahradnická na sociální síti. Na videu, kde je se svými dvěma dcerkami i manželem, ukázala rostoucí bříško. "Jejda! Již brzy v našem obýváku. Nějak už mě ty pohledy na břicho se soucitným výrazem - přibrali jsme někdy každý - přestaly bavit. Bude sranda," okomentovala příspěvek Lenka.

Hvězda seriálů Ordinace v růžové zahradě, Ulice nebo Jedna rodina se tak stane trojnásobnou maminkou. Požehnaný stav se jí přitom dařilo nechat pro sebe poměrně dlouho.

"Kdy klokan přiletí, říkat nebudu, ani jestli čáp přinese holčičku, nebo chlapečka. Zaprvé to sami nevíme a zadruhé i kdyby, necháme si ten zázrak chvilku pro sebe. Jedno vám slíbit můžu. Nebude to za extra dlouho a heslo zní: 'Nudu neznám!' Tohle bude teprve party. Takže se radujte s námi a buďte všichni hlavně zdraví!" doplnila herečka.

[chooze:article;value:547961]

Zahradnickou okamžitě zaplavila vlna gratulací, a to nejen od jejich příznivců, ale i kolegů z branže. "Jezuskote! Tak to je nejlepší. Moc gratuluji," vzkázala herečka Beáta Kaňoková. "No ty bláho! Moc gratuluju a držím pěsti," přidala se herečka Michaela Maurerová. "Jsi v mých očích hrdinka!" dodala herečka Andrea Růžičková.

Boj o Petra Vodičku z Jedné rodiny. Lenka Zahradnická a Cyril Dobrý prozradili detaily (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.