William našel útěchu u výjimečné ženy. Sblížila je nemoc princezny Kate

Princezna Kate se už několik měsíců léčí s rakovinou, kterou jí lékaři diagnostikovali po lednové operaci břicha. O tom, že je to náročné období pro ni i její rodinu, nemůže být pochyb. A navzdory tomu, že jí snad celý svět přeje brzké uzdravení, jsou dva lidé, kteří si to přejí ze všech nejvíc – princ William a Kateina matka Carole.

Ty měla údajně nemoc jejich milované manželky a dcery velmi sblížit. Před pár dny spolu měli dokonce jít i do hospody. "Všechno to bylo velmi nenápadné, bez velkých fanfár. Prostě vešli do hospody," popsal podle deníku Daily Mail jeden ze svědků.

[chooze:article;value:550789]

Carole je údajně v těchto těžkých časech Kate i Williamovi velkou oporou. "Přišla na pomoc, poskytla jim útěchu a byla pro Catherine a Williama skálou, když se s touto zprávou vyrovnávali," řekl deníku The Independent zdroj blízký Middletonovým.

Nejenže je velkou oporou pro Kate, které je prý údajně stále po ruce, ale je i skvělou babičkou. V péči o svá vnoučata údajně nyní hraje zásadní roli. "Přijede pro George, Charlotte a Louise, vyzvedne je a vodí je na školní sportovní zápasy," popsal blízký přítel.

Carole má navíc ve Williamově srdci speciální místo i proto, že ona sama není královského původu. Může se jí prý proto svěřit a věří jí. A podle expertů v ní a ve svém tchánu Michaelovi našel princ druhé rodiče. Mnohým totiž Carole svou povahou připomíná Dianu.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.