Horoskop na neděli 14. dubna: Přes potíže se přeneste s humorem

Beran 

Měli jste pocit, že tento týden snad nikdy neskončí? Dejte si konečně pauzu. Užijte si dosyta volný den a věnujte se pouze sami sobě a svým zájmům. Načerpáte tak novou zásobu energie. Věřte tomu, že jí budete potřebovat. Obrňte se do dalšího týdne.

Býk    

V nouzi poznáš přítele. Pokud nevíte kudy kam a máte pocit, že se vám vše vymyká z rukou, obraťte se na své nejbližší. Neváhejte požádat o pomoc rodinu a staré přátele. Přestože jste ne vždy měli ideální vztahy, uvidíte, že vás nenechají na holičkách.

Blíženci          

Kolikrát jste se již ptali sami sebe, zdali chcete vést takový život? Možná že konečně přišel čas na změnu. Seberte odvahu a hoďte svou dávnou minulost za hlavu. Odstartujte nový život. Takový, se kterým budete spokojeni. Nikdy není pozdě začít znovu.

Rak    

Jste tolerantní a realističtí. Dobře si uvědomujete svoje nedostatky a o to lehčí je pro vás přijímat chyby druhých. A právě to vám pomáhá udržet si skvělý vztah. Pokud se i nadále budete řídit svými zásadami, uvidíte, že budete velice spokojeni.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Po dlouhé době jste našli partnera, se kterým je vám opravdu dobře. Vše klape, jak má, a vy jste konečně spokojeni. Nenechte si zničit perfektní vztah ostatními. Všechny pomluvy a uštěpačné poznámky vychází z úst nespokojených lidí, kteří vám závidí.

Panna 

Všichni někdy musíme přinášet oběti. Přestože jste se těšili na již dávno plánovanou akci, zůstaňte dnes doma se svou drahou polovičkou. Vyslechněte si, co vám potřebuje říct, a podpořte svého partnera ve slabé chvíli. Vše se vám vrátí ve formě lásky.

Váhy

Nemůžete se dostat z problémů? Vyhledejte pomoc dobrých přátel a promluvte si. Zlomené srdce se těžko léčí a vy budete potřebovat spoustu času a podpory, abyste zapomněli na všechno, co vás trápí. Společnost přátel vám pomůže projít tímto obdobím.

Štír

Neodmítejte svého starého známého a přijměte ho s otevřenou náručí. Pokud nemá nikoho jiného, vyslechněte jej a snažte se mu pomoci. Jistě máte svůj vlastní život a problémy, nikdy však nevíte, zda nebudete vy tím, kdo bude jednou potřebovat pomoc.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Ocitli jste se ve velice nepříjemné finanční situaci a nevíte, jak z toho ven. Jste již unavení a podráždění. Nevybíjejte si však všechny tyto negativní emoce na svém partnerovi, nenese totiž větší vinu než vy! Naopak buďte podporou jeden druhému.

Kozoroh

Lidé na vás obdivují vaši otevřenost a optimismus. Máte schopnost se přes drobné problémy přenést s humorem a zbytečně se nestresujete zbytečnostmi. Pokud však přijde opravdu velký problém, nezlehčujte jej. Mohli byste se do toho pořádně zamotat.

Vodnář          

Napětí mezi vámi a vaším partnerem by se dalo krájet. Neprodlužujte tuto nepříjemnou situaci a raději si promluvte dříve, než vše skončí hádkou. Jste oba unavení a určitě si nepomůžete tím, že na sebe budete štěkat. Vyřešte vaše problémy v klidu.

Ryby  

Váš partner je velice trpělivý a tolerantní. Dejte však pozor na to, abyste nepřepnuli strunu. Nikdo nemá bezednou trpělivost. Pokud se stále budete vracet do minulosti a vyčítat své drahé polovičce dávné chyby, nemuselo by to dobře dopadnout.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.