Návrat princezny Kate na veřejnost: O termínu rozhoduje jediný člověk

[chooze:gallery;value:34408]

Princezna Kate se kvůli náročné léčbě stáhla z veřejného dění. Podle odborníka na královskou rodinu Camerona Walkera je ale možné, že se na některých událostech objeví. "Kvůli diagnóze rakoviny princezna podstupuje preventivní chemoterapii. Od jejích blízkých jsem ovšem slyšel, že se Kate může sama rozhodnout, jestli se zúčastní některých akcí," řekl expert podle britského deníku Express.

Nikdo ovšem princeznu nebude do ničeho nutit. "Záleží pouze na tom, jak se bude cítit a jestli se jí bude chtít. Ale pokud jde o návrat k veřejným povinnostem člena královské rodiny na plný úvazek, mám podezření, že to bude nějakou dobu trvat," vysvětlil Walker.

[chooze:article;value:550035]

Podle něj se však bude princezna do společnosti postupně vracet, dokonce nastínil, kdy by se mohla na nějaké akci objevit. "Možná ji uvidíme už v létě. Záleží jen na tom, jak bude pokračovat její léčba," dodal odborník na královskou rodinu.

Sama Kate ve svém oznámení o smutné diagnóze zdůraznila, že v brzký návrat na veřejnost doufá. "Těším se, až se budu moct vrátit, teď se však musím soustředit na své uzdravení," vysvětlila princezna ve videovzkazu.

Princezna Kate oznámila, že bojuje s rakovinou (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.