Rozloučení s Denisou z MasterChefa: Kamarádky jí na pohřbu splnily poslední přání

[chooze:gallery;value:35372]

Poslední rozloučení s Denisou Zajícovou se uskutečnilo ve Velké obřadní síni krematoria města Brna v úterý v 10:15 dopoledne. S Denisou se přišlo rozloučit velké množství lidí a parkoviště praskalo ve švech.

Denisa si prý přála, aby byl její pohřeb pojat jako oslava života. Její kamarádky jí toto přání splnily a rozloučily se s ní v rudých lodičkách a rudých rtěnkách. "Deniska si přála, abychom měly červené lodičky a rtěnky. Tak jí to splníme," svěřila se Expresu Denisina blízká kamarádka Lenka Limberská.

Limberská dorazila do brněnského krematoria mezi prvními a doprovázel ji její manžel a bývalý fotbalista David Limberský. Poslední rozloučení s blízkou kamarádkou si nenechala ujít ani modelka Alena Prešnajderová.  

[chooze:article;value:549859]

Lékaři Zajícové diagnostikovali vážnou nemoc už v roce 2014 a tehdy jí dávali rok života. Denisa se ale nevzdávala a se zákeřnou rakovinou nakonec statečně bojovala deset let. Dokonce se stala maminkou dvou holčiček, které vychovávala s manželem Romanem. V roce 2019 se účastnila kulinářského pořadu MasterChef.

Rakovině mozku podlehla v úterý 2. dubna ve věku 36 let. Zprávu o její smrti zveřejnila její rodina na sociální síti. "Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe," stálo v příspěvku.

Smrt Denisy z MasterChefa zdrtila její přátele i slavné. Byla anděl, vzpomínají:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.