Horoskop na středu 10. dubna: Chystají se zásadní změny

Beran 

Jste zavaleni prací a nemáte příliš času sami na sebe. Udělejte si proto alespoň dnes volno a vyrazte si ven se starými přáteli. Zjistíte, že vás rádi uvidí. Pobavte se a nechte si zvednout sebevědomí jejich lichotkami. Budete mít hned lepší náladu.

Býk    

Je pochopitelné, že jste stále nejistí v oblasti vztahů. Měli byste si však uvědomit, že pro potencionální partnery není nejdůležitější váš vzhled. Pokud chcete dlouhodobý vztah, nezabývejte se malichernostmi. Vaše charizma je tím nejpřitažlivějším.

Blíženci          

Jste cílevědomí, houževnatí a víte, co chcete. Všechny tyto vlastnosti vás předurčují k tomu, abyste se stali jedněmi z nejlepších. Pokud si i nadále udržíte pracovní tempo, uvidíte, že vaše kariéra povede směrem, který jste si vždy představovali.

Rak    

Jste od přírody velice citliví lidé. Musíte si však uvědomit, že ne všichni mají stejný pohled na věc. Nedělejte si proto příliš velké naděje, pokud budete mít novou známost. Půjdete-li na to moc rychle, spálíte se. Nedělejte zbrklá rozhodnutí.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

S jarem je ve vzduchu cítit láska a vy už jste se také zamotali do jejich nevyzpytatelných sítí. Nový vztah se zdá být perfektní a ubírá se směrem, který jste si představovali. Snažte se co nejdéle udržet jiskru, která přichází se zrozenou láskou.

Panna 

Poslední dobou máte tendence ke zbrklým rozhodnutím. V tomto případě si však dejte velký pozor na to, co děláte. Přemýšlejte nad důsledky svého jednání. Pokud tak uděláte a rozhodnutí si pořádně promyslíte, vyhnete se nepříjemnostem.

Váhy

V poslední době to nemáte zrovna lehké. Kromě mnoha dalších problémů začínáte pociťovat i dopad finanční krize. Alespoň to se dnes obrátí a vám spadne kámen ze srdce. Štěstěna je na vaší straně. Proto se nebojte riskovat a vsaďte na svůj instinkt.

Štír

Jste úspěšní a v podstatě si nemáte na co stěžovat. Přesto však máte pocit nenaplněnosti. Dnešek vám hraje do karet a štěstí vám konečně bude přát. Ať už v oblasti vztahů, či zaměstnání. S čím jste až doposud byli nespokojeni, se brzy v lepší obrátí.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Již dlouho jste zakoukaní do osoby, která neopětuje vaše city. Většinou dostanete vše, co si usmyslíte. Je dobře, že jste trpěliví a bojujete za to, co chcete. Měli byste si však uvědomit, že něčí srdce nelze získat násilím. Někdy je lepší to vzdát.

Kozoroh

Jste pracovití a mnoho volného času trávíte nad vašimi projekty. Baví vás to, a proto vám nevadí pracovat přesčas. Vaše zapálení do práce se vyplácí a vy jste na výsluní. Nevšímejte si závistivých poznámek kolegů a nadále dělejte, co vás baví!

Vodnář          

Jste již dlouhou dobu bez partnera? Možná je načase, abyste se zamysleli nad opravdovými důvody, proč tomu tak je. Buďte realisté a přijměte, že nikdo není dokonalý. Pokud i nadále budete čekat na svůj vysněný protějšek, jen těžko se ho dočkáte.

Ryby  

Dnes se vám naskytne skvělá pracovní příležitost. Neváhejte a přijměte tuto nabídku všemi deseti. Poslední dobou vaše finanční situace není zrovna příznivá a peníze se vám jistě budou hodit. Jděte do toho. Pár hodin práce navíc vás přece nezabije.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.