Náhle zemřel frontman známé rockové kapely. Nikdo to nečekal, smutní skupina

[chooze:gallery;value:35439]

Smutnou zprávu pro rockový svět zveřejnili zbylí členové skupiny. "S velkým zármutkem musíme světu oznámit, že jsme ztratili našeho bratra C. J. Snarea, našeho rokenrolového válečníka, hlavního zpěváka a zakládajícího člena FireHouse," informovala kapela na sociálních sítích.

Jeho smrt byla pro všechny překvapením. "C. J. Snare nečekaně zemřel doma v pátek večer 5. dubna 2024. Bylo mu 64 let," doplnili členové FireHouse podle deníku New York Post. Zpěvák s nimi měl přitom v létě vystupovat.

[chooze:article;value:550031]

Ačkoliv koncertování kvůli operaci na moment přerušil, o závažnějších zdravotních potížích neměli jeho kolegové ponětí. "Jak všichni víte, očekávali jsme, že se C. J. v létě po zotavení z operace vrátí s kapelou na pódium. Jsme z jeho náhlé smrti naprosto v šoku," dodala kapela, která se proslavila hity Don't Treat Me Bad nebo Love of a Lifetime.

"Byl pravděpodobně jedním z nejlepších pěveckých talentů generace, který to posledních 34 let nepřetržitě dokazoval společně s FireHouse," doplnili kolegové zpěváka. "Leť k nebi. Budeš navždy chybět rodině, přátelům, fanouškům a spoluhráčům z kapely. Teď zpíváš s anděly," uzavřeli.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.