Horoskop na úterý 9. dubna: Hvězdy vám splní tajné přání

Beran 

Podaří se vám získat vysněnou věc. Není proto divu, že byste se nejraději pochlubili celému světu a podělili se o svůj úspěch. Přesto buďte opatrní. I když to myslíte dobře, někteří lidé by to mohli brát jako vytahování. Informujte jen své známé.

Býk    

S příchodem jara se do vás vlila nová energie a máte naplánováno mnoho změn. Některé jsou dílčí, některé zásadní. Přesto dnes odložte veškeré své konání. Času máte stále dost a ve většině případů je lepší se neukvapovat. Mohlo by vám to uškodit.

Blíženci          

Stagnace vám nesedí. Jste aktivní člověk a toužíte po změnách. Bez sebezdokonalování si svůj život už nedovede představit. Proto vám bude dnes vrtat hlavou současný vztah. I ten byste totiž rádi posunuli dopředu. Bez partnera se to však neobejde.

Rak    

Umíte odhadnout správnou příležitost a máte vynikající cit pro načasování. Proto jste velmi úspěšní, i když vynakládáte jen zlomek energie oproti ostatním. Dnes opět potvrdíte svůj talent, když si jistým činem velice nakloníte svého přísného nadřízeného.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Není nic tak příjemného jako dělat radost druhým. Tohoto faktu jste si moc dobře vědomi, a proto si dnes dáte práci se sháněním dárku pro svého blízkého. Vsaďte na originalitu a neotřelost. Fantazie je vám vlastní, proto ji nechte naplno pracovat.

Panna 

S jakým člověkem je vám nejlépe? S tím, se kterým se zasmějete! Humor je neodmyslitelnou součástí vašeho života, bez něj neumíte existovat. Dnes zažijete rande svých snů. Budete se perfektně bavit, což vás přesvědčí, že tento partner je ten pravý!

Váhy

Dnes se budete cítit značně rozporuplně. Na jednu stranu překonáte dlouhotrvající partnerskou krizi, na druhou stranu však ve vás hlodá zoubek pochybností. Jsou naše spory opravdu zásadní? Můžu je ještě tolerovat? Nad takovými otázkami hloubáte.

Štír

Vaše ego je mnohdy nejdůležitějším činitelem vašeho rozhodování. A je to škoda. Máte takový strach o svoji důstojnost, že mnohdy dopředu vzdáte věci, které vyžadují poněkud zariskovat. Týká se to obzvláště lásky. Raději mlčíte, než riskujete odmítnutí.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Že by menší finanční výpomoc takzvaně bodla? Dnes vám bude vrtkavá štěstěna přát a skutečně získáte nevelký peněžní obnos. Finanční vzpruha vám značně zlepší náladu. Jen pečlivě zvažte, jak toto nenadálé překvapení využijete. Nerozhazujte zbytečně.

Kozoroh

U své tajné lásky máte velkou naději na úspěch. Jen se nesmíte stylizovat do vaší oblíbené role. Jakákoliv neupřímnost totiž potencionálního partnera spolehlivě odradí. Buďte proto za každých okolností sami sebou a vyhněte se zbytečnému vychloubání.

Vodnář          

Rádi si děláte věci po svém a jakýkoliv náznak příkazů vás dovede doběla rozčílit. V zaměstnání však občas musíte skousnout ledacos. Raději tedy nové autoritě ustupte, i když vám to bude dělat značné problémy. Rozvaha se však později velmi vyplatí.

Ryby  

Dnes si najednou uvědomíte, do čeho se vlastně ženete. Potenciální trvalý a hluboký vztah vás lehce zděsí. Nemáte ale důvod k obavám. Nechte věcem volný průběh. Uvidíte, že i trocha zodpovědnosti k druhému může být příjemná. Nakonec budete rádi.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.