Hollywoodské hvězdy, Predátor i Donutilové zamířili na pražský Comic-Con

Jako každý rok se i letos na pražský Comic-Con vydali ti největší fanoušci komiksu a populární kultury obecně, a to nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. Některým příprava kostýmu jejich oblíbeného hrdiny či záporáka trvala i měsíc.

Představily se tam i některé z projektů Voyo Originál. Mezi hosty proto nechyběl třeba Miroslav Donutil se synem a snachou, kteří si společně zahrají v novém seriálu. "Jmenuje se to Záhadné případy. Je to nový mysteriózní seriál, taková duchařská detektivka," říká Sára Donutilová.

"S tátou už jsme na sebe zvyklí, tak jsem věděl, do čeho jdu. A s manželkou jsme si přáli, abychom spolu si mohli zahrát," dodává pak její manžel Martin Donutil.

[chooze:article;value:549489]

Comic-Conu se zúčastnily také hollywoodské hvězdy. Například Patrick Duffy známý jako Bobby z Dallasu nebo Frank ze seriálu Krok za krokem. "Být pozvaný sem je skvělé privilegium. Lidé ze Spojených států, když dostanou pozvání do Prahy, všichni ho přijmou. A slyšel jsem to mnohokrát. Praha má neuvěřitelnou reputaci!" tvrdí.

"Já, Linda Grayová a Larry Hagman jsme vždycky chtěli udělat další díly Dallasu, ale pokaždé, když někdo měl nápad a přišel se scénářem, tak to zkrátka nebylo dobře napsané. A když jsme po 20 letech jeden dobrý nápad dostali, tak nám Larry odešel," tvrdí dále Duffy.

[chooze:article;value:549653]

Při této příležitosti se herecká legenda setkala také se svým dabérem Pavlem Zedníčkem. "Paráda, je to skvělé. Je to mladý kluk, je stejně starý a vypadá velice dobře!" okomentoval setkání se svým americkým kolegou.

Nechyběl ani herec Kevin Sorbo, který už před 30 lety ztvárnil hlavní roli ve známé sáze o Herkulovi. Tuto roli už si prý ale zopakovat neplánuje. "Myslím si, že už jsem trochu starý na to, abych hrál Herkula. Možná bych mohl být Zeus," nechal se slyšet.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.