Policie hledá nebezpečného muže. U obchodu měl pobodat ženu

Policie z Moravskoslezského kraje v pátek ráno vydala výzvu a zároveň i varování týkající se 39letého Milana Kusáka. "Ten je podezřelý z násilné trestné činnosti, ke které došlo včerejšího dne v Havířově," uvedla v pátek mluvčí policie Pavla Jiroušková.

Muž měl podle mluvčí fyzicky napadnout jednu osobu, která utrpěla zranění a převzala si ji záchranná služba. "Další podrobnosti zatím nelze sdělit, policie teprve bude vyslýchat svědky," řekla Jiroušková pro TN.cz.

K útoku mělo dojít v Havířově-Šumbarku u hypermarketu Tesco. Záchranáři měli v péči ženu ve středním věku, jejíž poranění byla vážná. "Ženě byla poskytnuta neodkladná péče a byla předána do zdravotního zařízení," uvedl mluvčí záchranné služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl pro TN.cz. 

[chooze:article;value:549658]

​Další podrobnosti ale záchranáři s ohledem na policejní vyšetřování nemohou sdělovat. Dle webu Polar.cz měla být žena pobodána. Policie varuje, ať se případní svědci muže nepokouší zadržet a hned volají linku 158. "Je předpoklad, že by mohl být agresivní," dodala mluvčí. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.