Zemřela Denisa (†35) z MasterChefa. Prohrála boj se zákeřnou nemocí

Bývalá účastnice kuchařské reality show MasterChef Denisa Zajícová, dříve Cziglová, prohrála boj se zákeřnou rakovinou. Smutnou zprávu oznámila na sociální síti Instagram její rodina. Talentované kuchařce, která společně s manželem vychovávala dceru Izabelku, bylo jen 35 let. 

"Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe," sdělila rodina fanouškům.

"Děkujeme všem Denisčiným kamarádkám a kamarádům, za neskutečný zájem, podporu a pomoc při péči o ní. Neznáme nikoho, kdo by měl kolem sebe tolik opravdových a aktivních přátel jako ona, ta péče nás celou dobu neskutečně dojímala," dodala rodina.

[chooze:article;value:520530]

​Na sociálních sítích se během pár minut sešlo mnoho reakcí. "Moc jsem se bála dne, kdy otevřu IG a budu si muset tyto řádky přečíst," napsala jedna z uživatelek. Denise totiž rakovinu diagnostikovali už v roce 2014. Po náročné sérii operací se jí nemoc vrátila a lékaři jí dávali rok života.

V září loňského roku se přitom zdálo, že by se mohlo vše obrátit k lepšímu. Díky sbírce se podařilo vybrat dostatek financí na nákladnou léčbu, která začala zabírat. "Asi jsem žena štěstěny, jsem 1 z 30 pacientů, kterým léčba sedla a funguje," sdělila Denisa tehdy.

"Upřímnou soustrast, pláču, ačkoliv jsem Denisu osobně neznala, ale její příběh mě neskutečně zasáhl," vzkázala další z uživatelek. "Sbohem, lásko naše, nikdy na tebe nezapomeneme, teď už odpočívej," uzavřela rodina. 

Podívejte se, jak Denise okouzlila porotu kulinářskými schopnosti v soutěži MasterChef 2019:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.