Léčba princezny Kate všechno komplikuje. Změna plánů na poslední chvíli

Počítalo se s tím, že se princezna Kate po operaci břicha vrátí ke svým královským povinnostem zhruba o Velikonocích. Následné diagnostikování rakoviny ale zamíchalo kartami. Povinnosti tak musely ustoupit léčbě.

Kvůli chemoterapii manželka prince Williama návrat do služby odkládá na neurčito. Podle deníku People to dokazuje fakt, že se nezúčastnila nedělní velikonoční bohoslužby, a to i navzdory tomu, že právě tato událost měla být zřejmě jejím velkolepým návratem do společnosti.

Ke králi Karlovi, který se bohoslužby zúčastnil, se nepřipojil ani William a George, Charlotte ani Louis. Místo toho mají podle deníku Town and Country trávit velikonoční prázdniny společně s Kate v rezidenci Amner Hall v Sandringhamu.

[chooze:article;value:547853]

​Kate, která před nedávnem zveřejnila svou diagnózu, má v současnosti podstupovat chemoterapii. Podle odborníků odložila zveřejnění informace až na konec března z toho důvodu, aby mohla zprávu ve vhodný čas oznámit dětem. Těm totiž začaly prázdniny, a až do poloviny dubna jsou mimo školu.

"Zabralo nám čas, než jsme všechno vysvětlili Georgeovi, Charlotte a Louisovi způsobem, který je pro ně vhodný, a ujistili je, že budu v pořádku," uvedla princezna ve videovzkazu, ve kterém oznámila, že má rakovinu. "Doufáme, že pochopíte, že jako rodina nyní potřebujeme nějaký čas, prostor a soukromí, než dokončím svou léčbu," dodala.

Takto princezna Kate přiznala, že bojuje s rakovinou:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.