Princ Harry prý nevěří Williamovi a Camille. Má pro to srdcervoucí důvod

[chooze:gallery;value:29976]

Princ William a královna Camilla před několika týdny převzali část oficiálních povinností nemocného krále Karla III. a vypadá to, že události poslední doby je ještě více stmelily dohromady. Podle autora a experta na královskou rodinu Toma Quinna se však jejich rostoucí pouto nelíbí princi Harrymu, který to údajně z bratrovy strany vnímá jako zradu. 

"Harry skutečně nevěří tomu, že William a Camilla spolu teď vychází docela dobře a bude to vnímat jako zradu. Byl v šoku, když si William uvědomil, že Camilla má hodně daleko k tomu monstru, za které ji považovali, když byli děti. Je to opravdu milá žena," vysvětlil Quinn pro britský deník Mirror.

Důvod, proč se Harrymu rostoucí pouto mezi jeho bratrem a nevlastní matkou nezamlouvá, je prý podle něj to, že se stále nevyrovnal se smrtí své matky. "Camilla je velmi výjimečná v tom, že umí naslouchat a William to rozhodně přivítal. Harry to ale vidí jako další bod, ve kterém ho William zklamal. Harry se totiž stále nesmířil s tím, že jejich matka zamřela. Nedokázal jít dál," řekl.

[chooze:article;value:548703]

Quinn tak poukázal na to, že Harryho otec, tehdy ještě princ Charles, měl s Camillou poměr od konce 80. let, a to i po dobu jeho manželství s princeznou Dianou. Manželé se v roce 1996 rozvedli a jak připomíná web New York Post, princezna Diana zemřela během tragické autonehody v Paříži v srpnu 1997. Princi Harrymu v té době bylo pouhých 12 let. 

Charles se pak s Camillou v roce 2005 oženil, Harry ji ale údajně nikdy nedokázal ro rodiny přijmout. "Pro Harryho byla tehdy Camilla jen zlou macechou. A stále je," upozornil tak na jejich komplikovaný vztah, který podle něj trvá dodnes.

"Je to všechno velmi smutné, ale ukazuje se na tom i ta obrovská geografická propast mezi oběma bratry. Harry je v Americe a William v Londýně. Je to takový fyzický projev jejich emocionálního odloučení," uzavřel.

[chooze:article;value:548805]

Jak připomíná portál Metro, princ Harry a jeho žena Meghan se do Spojených států přestěhovali v březnu 2020 krátce poté, co oznámili, že se oficiálně vzdávají svých královských povinností. Momentálně žijí v Montecitu v Kalifornii, kde také vychovávají své dvě děti – čtyřletého Archieho a dvouletou Lilibet.

V Británii se Harry naposledy objevil v únoru, aby navštívil svého otce poté, co oznámil, že mu lékaři diagnostikovali rakovinu. Jednalo se ale jen o krátkou návštěvu. Princ se s králem údajně viděl jen něco málo přes půl hodiny a hned druhý den se vrátil zpět do Států. Harry se chtěl tehdy údajně setkat se svým bratrem Williamem, který ale o jejich setkání prý zájem neměl. 

Král Karel vystoupil s důležitým projevem. Zdůraznil vděk, ale i velký smutek:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.