V O2 areně zahrají No Name. Přivezou si hosty z Česka i Slovenska

V O2 areně zahrají 20. dubna slovenští No Name. Vystoupí s dvěma dalšími kapelami. "Večer odstartuje kapela Botox z Prahy," řekl zpěvák kapely Igor Timko. "Po nich bude hrát kapela Nocadeň," uvedl druhou z nich, která stejně jako No Name pochází ze Slovenska.

Podtitul turné, v rámci kterého koncert proběhne, je V pôvodnom znení. "To jsme vymysleli, aby si každý Čech a Češka zlomili jazyk," zavtipkoval Timko. Další koncerty kapela odehraje v Brně a Ostravě.

[chooze:article;value:540085]

Do O2 universa zase zavítají 18. a 19. dubna Queenie, aby tam kapela oslavila své 18. narozeniny. "Je to zázrak, protože před 18 lety bychom nepředpokládali, že O2 arenu vyprodáme pětkrát," uvedl zpěvák kapely, která zpívá písně legendární skupiny Queen Michael Kluch.

K tomu, že svůj úspěch kapela považuje za zázrak, se vztahuje i téma výročních koncertů. "Rozhodli jsme se celou show koncipovat k albu, které se jmenuje The Miracle (anglicky zázrak, pozn. red.)," popsal Kluch. Hrát proto budou skladby z této desky.

[chooze:article;value:527316]

V dubnu v O2 universu čeká na diváky taky sraz fanoušků sci-fi a fantasy Comic-Con nebo gastronomický festival Makro Czech Gastro Fest 2. V O2 areně pak proběhne třeba koncert Českého národního symfonického orchestru, který zahraje melodie skladatele Ennia Morriconeho.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.