Psychopat Bejr má strach. Přijel si to s ním vyřídit dav lidí, hlídala ho policie

"Přišlo sto světských a chtěli mě mlátit," upozornil youtuber a zápasník Aleš Bejr na svém internetovém kanálu v pondělí večer. V pozadí je slyšet dětský pláč a ženský hlas oznamuje přílet policejního vrtulníku. Vše se mělo odehrát v Dřenicích na Chrudimsku.

Podle streamera vystupujícího pod uměleckým jménem Psychopat Bejr po něm požadovali, jak říká světští, omluvu. "Bylo jich asi sto, omluvil jsem se jim a slíbili, že odejdou. Raději ale přesouvám rodinu na bezpečné místo. Mám asi čtyřicetimetrový plot a policisté vytvořili řadu po celé jeho šířce a udělali tak obří zátaras," popisuje incident Bejr pro TN.cz.

[chooze:article;value:539681]

​"Získali jsme poznatek o možné potyčce s účastí vícero osob. Přijali jsme nezbytná opatření s cílem tomu zabránit. Situaci na místě monitorujeme. Doposud nedošlo k narušení veřejného pořádku," uvedla okolo 20:30 policejní mluvčí Dita Holečková. V té době době už měl být před Bejrovým domem klid.

Celý incident měl podle streamera souviset s jednou fackou v podcastu, která byla ale nahraná a méně intenzivní, než jak vypadala. "Světští blízcí napadeného tomu ale nevěřili, a tak po mě přijeli žádat omluvu," dodal Bejr.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.