Krutá rána v životě Kateřiny Brožové: Druhý pejsek jí zemřel v náručí

[chooze:gallery;value:33494]

Kateřina Brožová oplakává smrt svého jezevčíka Maxe. Patnáctiletého pejska v posledních týdnech trápily zdravotní potíže, herečka s ním dokonce musela pravidelně jezdit k veterináři na kyslík. "Náš drahý Maxíček v neděli večer svůj boj dobojoval. V mém náručí, v lásce a klidu," svěřila se na sociálních sítích Brožová.

V lednu přišel nešťastnou náhodou o život i její pes Jordy. Herečka tak během tří měsíců přišla hned o dva milované členy rodiny. "Odešel do nebe za Jordym. Byl s námi skoro 15 let, miláček. Oddaný kamarád," popsala chvíle s Maxem Brožová.

[chooze:article;value:536728]

Celá situace je pro ni velmi těžká. "Je mi moc smutno, stýská se mi po obou, ale jsou tu s námi pořád a vždy budou. Děkuji vám všem, kteří jste na nás mysleli, za vaši upřímnou podporu," dodala herečka. Smrt Jordyho pro ni byla jako rána z čistého nebe.

Po odjezdu na dovolenou se totiž dozvěděla od kliniky, kam oba pejsky svěřila, že Jordy na jedné z procházek utekl. Hledání mělo však smutný konec, pejska totiž srazil vlak. "Ztratila jsem oddaného, nejbližšího kamaráda, který mě bezmezně a bezpodmínečně miloval. Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec. Je to neomluvitelné, zdrcující. Jsem zpět doma a nemohu bolestí dýchat," popsala v lednu Brožová.

Náročný rok českých celebrit. Trable, strach o život a rozchody (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.