Kate musela o rakovině říct i dětem. Oznámila jim to společně s Williamem

Se zdrcující diagnózou se musela nejprve vyrovnat sama, potom to řekla rodině. Nejtěžší bylo oznámit smutnou zprávu dětem, píše portál Mirror. Princezna Kate je trojnásobnou maminkou, s princem Williamem mají prince George, princeznu Charlotte a prince Louise.

Dala si záležet na tom, aby je ubezpečila, že se uzdraví. "Budu v pořádku," kladla jim na srdce.

Obrovskou oporou jí byl a je William, následník britského trůnu. "Asi si dokážete představit, že to chtělo čas. Musela jsem se zotavit z náročné operace, abych se mohla začít léčit. Ale hlavně nám trvalo, než jsme všechno vysvětlili Georgovi, Charlotte a Louisovi způsobem, který byl pro ně vhodný. Musela jsem je ujistit, že budu v pořádku," svěřila Kate ve svém prohlášení.

[chooze:article;value:547724]

​Princeznu operovali letos v lednu, souviselo to s blíže nespecifikovanými problémy s břichem. V nemocnici jí potom lékaři našli rakovinu. Světu to řekla po bezmála třech měsících spekulací, co se s ní děje. Kate se totiž téměř úplně stáhla z veřejného života.

"Doufám, že pochopíte, že jako rodina teď potřebujeme čas, prostor a soukromí, abych mohla dokončit léčbu. Moje práce mi vždy přinášela hluboký pocit radosti a těším se, až se vrátím. Zatím se ale musím soustředit na své uzdravení," dodala Kate.

Princezna Kate oznámila, že bojuje s rakovinou:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.