Horoskop na sobotu 23. března: Musíte slevit ze svých požadavků

Beran

Dnes dokážete, že ještě rozhodně nepatříte do starého železa. Vaše kondice je ještě stále velmi dobrá a často stačíte i na lidi s vyšším ročníkem narození. Poděkovat můžete jenom sobě, umíte totiž dřít a vaše sebeovládání by vám mohl leckdo závidět.

Býk    

Sobotu rozhodně nestrávíte doma v teple. Vyrazíte poznávat nové kouty země, a je jedno zda si to namíříte na výlet do nedalekého města nebo někam mnohem dál. Podstatné je, že si cestováním rozšíříte obzory a získáte neocenitelný a důležitý nadhled.

Blíženci          

Vaše aktivita je nezdolná a záviděníhodná. Odpočinek jako byste nepotřebovali. Celý týden se dřete, ale ani o víkendu nezahálíte. Když dostanete nabídku na menší přivýdělek, přijmete ji, přestože byste mohli relaxovat. Vaše disciplína je obdivuhodná.

Rak    

Váš smysl pro rodinu je obdivuhodný. Přestože máte i o víkendu na práci spoustu věcí, všechno odložíte. A to proto, abyste mohli pomoci příbuzným. Vaše rodina ve vás má nepostradatelného pomocníka a obětavého přítele. Jen občas myslete i na sebe.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Neohlášené návštěvy asi nemá nikdo rád a vy nejste výjimka. Přesto vás dnes menší přepadení od milých přátel velice potěší a strávíte společně velmi příjemný den plný smíchu, pohody a dobré nálady. Některá překvapení totiž mohou být i příjemná, že?

Panna 

Rodinné problémy, které v současné době prožíváte, nezlepšíte tím, že nebudete v noci spát a budete se věčně tvářit ustaraně. Děláte si zbytečně těžkou hlavu. Dejte tomu čas a uvidíte, že se vše nakonec samo vyřeší. I bez vašich ustaraných vrásek.

Váhy  

Dnes máte šťastný den! Objevíte v sobě skrytý talent, což vás nejen příjemně překvapí, ale hlavně potěší. Nové možnosti, které se vám s tímto zjištěním otvírají, vám mohou změnit život. Máte je však jen ve svých rukou. Jak s nimi naložíte je na vás.

Štír     

Dnes prožijete nové zážitky. Znovu tak zjistíte, jak je život bohatý a jak obrovské možnosti máte. Stačí jen chtít. Odvahu uskutečnit své sny však nemá každý. Pokud máte strach vkročit do neznáma, vzpomeňte si na opojný pocit z nových zkušeností.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Plánované posezení s přáteli se protáhne. Budete si mít tolik co říct a tolik co probrat, že budete povídat ještě dlouho poté, co se za okny začne smrákat. Nač ale spěchat, vždyť je víkend a duchovní katarze, kterou vám debata přinese, za to stojí.

Kozoroh         

I když byste nejraději strávili sobotu s knížkou nebo televizí, partner má s vámi úplně jiné plány, které se značně liší od těch vašich. Rozhodně vás nenechá zahálet. Naopak, dnešek strávíte podle jeho gusta aktivně. Uvidíte, že nakonec budete rádi.

Vodnář          

Vaše vysoké nároky ohledně partnera vezmou za své. Přiznejte si, že seznam vašich požadavků by splnil málokdo. Budete muset trochu slevit, což neznamená, že s potenciálním partnerem nebudete šťastní. Možná vás někdo zdánlivě nevyhovující překvapí.

Ryby  

Toužíte po dávné lásce, se kterou jste byli šťastní? Návrat není nereálný, jádro problému je ale jinde. Vzpomeňte si na staré pořekadlo, které tvrdí, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Možná, že nový vztah by s tím starým neměl nic společného.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.