Horor na Vysočině. Nejdřív našli auto, pak mrtvého muže

Pátrání po 31letém muži z obce Puklice na Jihlavsku policie vyhlásila ve středu. Podle blízkých v úterý kolem 14. hodiny nasedl do svého auta značky Škoda a odjel neznámo kam. 

Od té doby o sobě nepodal zprávu a jeho mobilní telefon byl nedostupný. "Jeho blízcí mají proto vážnou obavu o jeho život," uvedla ve středu mluvčí policie Dana Čírtková.

Policejní výzva zřejmě byla úspěšná, protože se ozvali pozorní svědci, a právě díky nim policie našla pohřešovaného muže. "Na základě poznatku od veřejnosti jsme v nočních hodinách našli jeho auto. Nedaleko od něj i pohřešovaného muže, bohužel bez známek života," sdělila Čírtková. Na místo vyjel kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování k ohledání místa. Pro určení přesné doby a příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. 

[chooze:article;value:546957]

​Podle policie se zdá, že 31letý muž spáchal sebevraždu. "Po prvotním ohledání ale nic nenasvědčuje tomu, že by na mužově úmrtí měla podíl jiná osoba. S ohledem na rodinu muže nebudeme k případu sdělovat žádné podrobnější informace," dodala mluvčí.

Policie tento týden vyšetřuje také vraždu v Klatovech. Mladá žena měla zabít nevlastního dědu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.