Horoskop na pondělí 18. března: Venuše vám přináší štěstí v lásce

Beran

Ve svém oboru patříte mezi nejlepší. Jste pracovití, inteligentní a hlavně si dokážete udržet chladnou hlavu. Hravě si poradíte s jakoukoli situací. Držte se tempa a uvidíte, že budete k nedostižení. Navíc odedneška za dva dny vstupuje Slunce do vašeho znamení!

Býk    

Poslední dobou máte práce nad hlavu. Jste unavení a tak trochu podráždění. Udělejte si trochu volného času a začněte o sebe pečovat. Uvidíte, že i malý flirt vám zpříjemní den. Zájem opačného pohlaví vám zvedne sebevědomí a hned se budete cítit lépe.

Blíženci          

Jste cílevědomí, pracovití a trpěliví. Jen málokdo má kombinaci těchto vlastností. K vašemu štěstí je to to nejdůležitější, co se kariéry týče. Po letech dřiny to ocení vaši nadřízení a vy sami budete překvapeni všemi úspěchy. Držte si své tempo.

Rak    

Po letech čekání jste konečně narazili na partnera, který splňuje všechny vaše představy. I když to nebylo vždy lehké, vaše trpělivost přinesla vše, na co jste čekali. Dokonce i vaši nejlepší přátelé vám závidí nový vztah. Trpělivost růže přináší.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Přátelství pro vás znamená vše a kamarádi mají to štěstí, že se na vás mohou stoprocentně spolehnout. I tentokrát udržíte tajemství, i přestože by jeho prozrazení hrálo ve váš prospěch. Držte se svých zásad a budete v životě obklopeni skvělými lidmi.

Panna 

Máte kvality, o kterých dobře víte. Zároveň vám to však rozhodně nedodává sebevědomí. Soudíte to podle sebe a berete v potaz spíš osobnost, než zevnějšek opačného pohlaví. Příjemně vás tedy překvapí zjištění, že o vás má zájem velice pohledná osoba.

Váhy  

Peníze se hodí každému a v každé situaci. Dnes dostanete příležitost k výhodnému zvýšení vašich financí, naskytne se vám totiž možnost dobré investice. Než uděláte nevratný krok, poraďte se s rodinou. Neváhejte ale dlouho, nemuselo by se to vyplatit.

Štír     

Čeká vás dnes rande? V tomto případě nemusíte mít pochybnosti, zda se schůzka podaří, nebo ne. Sami brzy zjistíte, že se nová známost vyvíjí více než slibně. Společných témat k rozhovoru budete mít tolik, že byste společně mohli propovídat hodiny.

BALÍČEK: 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Zrovna v situaci, kdy byste potřebovali zabrat, vás něco zdrží od rozdělané práce. Neukvapujte se. Pokud půjde o banalitu, vypořádejte se s ní rychle a nadobro. Složitější problémy vyžadují složitější řešení. V tom případě bude muset práce počkat.

Kozoroh         

Na začátku vztahu obvykle v každém hlodají pochybnosti. Je to ten pravý partner pro mě? Neukvapil/a jsem se? Nejdu na to rychle? A má tento vztah vůbec budoucnost? Dnes ale zjistíte, že váš vztah budoucnost stoprocentně má, a veškeré pochyby zmizí.

Vodnář          

Kontaktuje vás kamarád, se kterým jste se dlouho neviděli. Pokud váháte, zda navrhované setkání přijmout, uvědomte si, že bez společně stráveného času dřív či později zanikne každé přátelství, byť sebepevnější. Nicméně další krok je pouze na vás.

Ryby  

Budete nuceni v začínajícím vztahu převzít iniciativu. Nejste na to příliš zvyklí, přesto by vám nová role neměla dělat problémy. Pokud totiž chcete, aby se ze známosti vyvinul vztah, budete pro to muset něco udělat. Pasivita není nejlepším řešením.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.