Obavy o Kate se stupňují. Zaměstnanci tvrdí, že ji od operace neviděli

Od operace břicha, kterou princezna Kate prodělala v polovině ledna, jako by se po ní slehla zem. Mnohé navíc znepokojuje nejen její dlouhá rekonvalescence, ale také strohá komunikace o jejím zdraví ze strany Kensingtonského paláce.

Obavy však neutichají, naopak se stále ještě stupňují. Někteří pracovníci královského páru totiž tvrdí, že Kate od zákroku neviděli. "Několik vedoucích zaměstnanců Kate ji nemohlo vidět a mluvit s ní. Ani o operaci nevěděli, dokud nebyla oficiálně oznámena. Takže je zaskočila. Jen pár lidí ví, co se doopravdy děje. A příliš nemluví," řekl zdroj portálu Us Magazine.

[chooze:article;value:545821]

Palác dosud o jejím stavu zveřejnil jen pár strohých informací. Podle zasvěceného člověka zůstává situace kolem princezny zahalena rouškou tajemství. Právě to způsobilo další zmatky a vzbudilo strach, uvedl portál Page Six.

"Ať už byl důvod operace jakýkoliv, je to osobní povahy a Kate chce zachovat podrobnosti v soukromí. Ani někteří členové královské rodiny toho moc nevědí. Možná když se na to bude cítit, prozradí víc. Ale nic neslibuje," tvrdí blízký člověk páru.

Situaci navíc nezlepšila ani fotografie, kterou zveřejnil Kensingtonský palác. Na té byla princezna zachycena společně se svými dětmi. Lidé si však začali všímat, že na snímku cosi nesedí. A měli pravdu. Sama manželka prince Williama následně přiznala, že se jedná o upravenou fotku, za což se omluvila. Více se dozvíte v tomto článku.

Podle posledních oficiálních informací by se zdravotní stav Kate měl postupně zlepšovat. Ke svým povinnostem by se tak měla vrátit kolem velikonočních svátků. 

Světové agentury dokonce začaly stahovat pochybnou fotku. Podívejte se, co na to řekla odbornice (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.