Dagmar Havlová v objetí Clintona: Zůstane tu pro mě celý život, svěřila se

[chooze:gallery;value:35112]

​​Neformální akci v jazzovém klubu využil Bill Clinton i jako příležitost zavzpomínat na prvního českého prezidenta Václava Havla, se kterým se mnohokrát setkal. Nad skleničkou vína se pobavil s vdovou po zesnulém prezidentu Dagmar Havlovou. Společnost jim dělala současná hlava státu Petr Pavel s manželkou Evou.

Herečka se svěřila, že byla vděčná za šanci se s dávným přítelem opět setkat. "Pan prezident Clinton nás v Redutě velmi vřele přivítal a dlouho jsme si povídali o našich rodinách a zavzpomínali na některá setkání," prozradila Havlová na sociálních sítích.

[chooze:article;value:545904]

Překvapilo ji, s jakou přirozeností a lehkostí navázali na vztahy před 25 lety. "Rodinní přátelé vám zůstávají celý život. A to je fajn zjištění," dodala herečka, že právě Clintona za takového přítele považuje.

Na akci v klubu vzala Havlová i svou dceru Ninu a na jejich úsměvech bylo vidět, že si večer s bývalým prezidentem pořádně užívaly. Podle snímků, které herečka sdílela, si jsou s Clintonem stále velmi blízcí, čemuž nasvědčovaly i přátelské dotyky a letmé objetí.

Bill Clinton by strčil do kapsy Bidena i Trumpa, říká politolog Jelínek (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.