Bývalá moderátorka TV Nova se stala maminkou. Porod trval tři dny, říká Nicol

[chooze:gallery;value:35155]

​Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se stala novopečenou maminkou. Bývalá moderátorka pořadu Snídaně radostnou novinu oznámila přes sociální síť Instagram. Chlapeček dostal jméno Hugo.

"Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás zatím bohužel nečeká," svěřila se.

[chooze:article;value:545194]

​"Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme," dodala Čechová, která se proslavila působením na sociálních sítích.

"Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala," dodala.

Už krátce po zveřejnění první fotky s chlapečkem se pod příspěvkem začaly hromadit gratulace. "Nikolko, přeju, ať už je všechno v pořádku, a gratuluju. Všechno to zvládnete," napsala herečka Jenovéfa Boková. Gratulace přidal i Vláďa Čapek ze Survivoru. "Gratuluji," napsal.

Diváci mohli Čechovou vídat na obrazovkách pravidelně celé dva roky poté, co společně s Milanem Peroutkou vytvořila moderátorský pár pořadu Snídaně. Ranní relaci uváděli od jara 2019.

Milan Peroutka nazpíval písničku o zakázané lásce. Věnoval ji svému partnerovi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.