Strach o známého slovenského zpěváka. Místo dovolené skončil v nemocnici

Slovenský zpěvák David Key si před nedávnem pořídil v Egyptě vlastní apartmán, kam před několika dny vyrazil na dovolenou. Na té ale prožil chvíle hrůzy. Místo odpočinku na pláži skončil v nemocnici.

"Chtěl jsem vyzkoušet Ramadán," přiznal slovenskému deníku Topky. "Celý den jsem nejedl, nepil a všechno dodržoval. A ještě k tomu jsem měl málo spánku," vysvětlil. Vyčerpaný organismus tak režim, na který David nebyl zvyklý, zkrátka nezvládl.

[chooze:article;value:541927]

​Podle deníku Nový čas pociťoval silnou únavu, a tak se na pláži rozhodl vypít energetický nápoj. Jenže pak to přišlo. "Začalo mi silně bušit srdce, nemohl jsem dýchat a necítil jsem končetiny," popsal děsivý zážitek a dodal, že si šel raději lehnout do postele. Jenže nepříjemný pocit se brzy vrátil a podle zpěváka byl ještě mnohem horší. "Věděl jsem, že je potřeba zavolat záchranku," řekl.

Vystrašený David se bál, že má infarkt. Lékaři mu ale řekli, že šlo o panickou ataku. "Stalo se mi to už v minulosti na Slovensku, ale nebylo to tak silné. Měl jsem pocit, že jsem dostal infarkt, akorát, že lékaři mi řekli, že to nebyl infarkt, ale panická ataka," vysvětlil.

Spouštěčem byl prý právě pokus dodržet Ramadán. "Místní lékaři mi řekli, že není správné, aby to dělal člověk, který na to není zvyklý, a ještě k tomu má nedostatek spánku, jako jsem měl já," dodal. Po dvoudenní hospitalizaci ho propustili.

Slovenský zpěvák Peter Nagy prozradil, že nejvíce času teď tráví ve své kutilské dílně:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.