Horoskop na čtvrtek 14. března: Od rána budete v jednom kole

Beran

Dnes zaznamenáte přátelské gesto vaší konkurence. Nevíte, co si o tom myslet, ale je to poměrně jednoduché. Uvědomuje si, že vás nemá šanci porazit, a proto se s vámi snaží spojit. Není to neobvyklé. A vám se takové spojenectví může jednou hodit.

Býk    

Od rána budete v jednom kole. Když nebudete vědět, co udělat dříve, dýchejte z hluboka. Stačí pár hlubokých nádechů a výdechů. Ty vám pomohou srovnat myšlenky a uklidnit se. Pak budete schopní zvážit, co musíte udělat hned a co ještě snese odklad.

Blíženci          

Dnes se budete chtít bavit a využijete k tomu všechny příležitosti. Dokonce i cestu do práce. Vaše dobrá nálada se vás bude držet po celý den. Všechno budete vnímat s nadšením a budete reagovat velmi spontánně. Bylo by dobré sejít se večer s přáteli.

Rak    

Celý den budete plní emocí, které byste rádi sdělili svým milovaným. Už aby byl večer. Bude skvělá atmosféra na to, abyste jim mohli říct vše, co chcete. Zažijete chvíle souznění a zároveň pohody. Na vaše nervy to bude působit jako vzácný balzám.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Budete se dnes muset zabývat určitým problémem, který je sice poměrně malý, ale dokáže svými projevy znepříjemnit život. I když jste ho zatím vždy odsouvali stranou, velmi se vám uleví, když ho konečně zařadíte do pomyslné složky s názvem Vyřešeno.

Panna 

Komunikace dnes bude záležitostí, která vám moc nepůjde. Navíc si kvůli tomu o vás lidé mnohdy udělají špatný obrázek. Někteří vám také dají najevo, že si o vás nemyslí nic lichotivého. Přesto nebudete mít ani trochu pocit, že byste se měli bránit.

Váhy  

Od rána budete prožívat hodně klidný den. Takových není mnoho, tak si to vychutnejte. Navíc se v atmosféře bez negativních emocí dobře přemýšlí a plánuje. Budete mít jasnější úsudek a objektivnější pohled na mnoho záležitostí. A vše uvidíte jinak.

Štír     

Když něco uděláte špatně, naučte se přiznat svou chybu. A odhoďte také přehnanou nedůvěru, blokujete si jí kontakty, které obohatí váš život. Dnešek vám ukáže, že ve vašem životě je mnoho věcí, které můžete změnit, abyste byli mnohem šťastnější.

OSOBNÍ HOROSKOP na MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Všechny Střelce, které dnes čeká pracovní pohovor, hvězdy nabádají k sebedůvěře. Je třeba umět dobře prodat své schopnosti a zkušenosti a nepodceňovat se. Zároveň je však nutné u toho zachovat správnou míru, abyste nesklouzli k laciné sebechvále.

Kozoroh         

Budete dnes moci vyjádřit bohatství svého tvůrčího potenciálu v plné kráse. Nikdo nebude bránit vašemu kreativnímu sebevyjádření, a tak se chopte všech úkolů hravě a s lehkostí. Nacházejte nové cesty a nechte okolí tiše žasnout nad vašimi nápady.

Vodnář          

Dozvíte se dnes příjemné novinky, týkající se vaší práce. Nebude to zase takové překvapení, už jste se něco doslechli a zbytek si domysleli. Ale potvrzení vašeho očekávání je pro vás milým překvapením. Vaše kariéra se začíná odvíjet skvělým směrem.

Ryby  

Díky osobě, která je naladěna na stejné vlně, jako vy se vám dnes otevřou netušené perspektivy a možnosti. Budete žasnout, co všechno jste dosud přehlíželi a kde všude jsou skryté šance nejen k osobnímu rozvoji, ale i získání finanční prosperity.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.