Dojemná slova Rottrové a Janžurové: Všechny ženy na Hradě byly borkyně

[chooze:gallery;value:35068]

​Pozvánka strávit den žen na Pražském hradě udělala radost řadě výjimečných dam. "Po dlouhých letech jsem slavila MDŽ, a to rovnou na Pražském Hradě, na pozvání prezidenta Petra Pavla a jeho ženy Evy společně s dalšími 19 zajímavými a úžasnými ženami. Byl to pro mě krásný a nezapomenutelný zážitek," prozradila zpěvačka Marie Rottrová na sociálních sítích.

Podobně celou oslavu vnímala i herečka Iva Janžurová. "Bylo to velmi hezké, přátelské, úsměvné. Pan prezident i jeho paní jsou moc milí, bylo to hezké," svěřila se TN.cz Janžurová.

[chooze:article;value:545154]

Potěšilo ji, že se setkala i s dalšími inspirativními ženami. "Celkově to bylo přátelské, báječné setkání se všemi dámami, které tam byly. Byly to samé borkyně, tak jsem si jich vážila. Vážila jsem si toho, že jsem byla v jejich společnosti," dodala herečka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Petr Pavel (@prezident_pavel)

Z možnosti navštívit jako host prezidenta byla nadšená i návrhářka Blanka Matragi, kterou zároveň potěšilo, že se potkala s Rottrovou. "Děkuji za pozvání na Pražský hrad od Evy Pavlové a za setkání s úžasnou Marií Rottrovou," reagovala na sociálních sítích Matragi. 

[chooze:article;value:531924]

Celá slavnost probíhala v režii Petra Pavla a jeho manželky Evy. "Všem ženám děkuji a přeji vše nejlepší k Mezinárodnímu dni žen," vyjádřil se prezident na internetu.

Marie Rottrová se těší na svůj největší koncert. Zazpívá největší hity (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.