Horoskop na úterý 12. března: Poslechněte rady druhých

Beran

Od počátku týdne jste zaměření na svou expanzi a úspěch. Také dnes použijete všechny síly k tomu, abyste si vybojovali své místo na slunci. To se vám bude docela dařit, ale nebude to zadarmo. Můžete počítat s nervovým vypětím i celkovým vyčerpáním.

Býk    

Jste poslední dobou čím dál více přesvědčeni, že víte všechno nejlépe. Dnes však poslouchejte rady jiných, zejména pokud jsou starší a zkušenější. Pokud si je vezmete k srdci a přidáte k nim vlastní kreativní nápady, vznikne výjimečná kombinace.

Blíženci          

Pozvolný postup směrem k lepšímu ve finančním, kariérním i emocionálním životě potřebuje pevné základy. Dnes je proto začněte vytvářet. Zaměřte se na dlouhodobou aktivitu a stanovení strategických kroků. Je pro to ideální období, tak plánujte.

Rak    

Položte si dnes otázku, jak moc se necháváte ovlivňovat svými city a jak jim podléháte. Dívat se na věci s určitou dávkou emocí je samozřejmě dobré, pokud to ovšem nepřekročí únosnou mez. Jestli se vám to stává, začněte s tím co nejdříve něco dělat.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Racionální uvažování dnes bude vaší slabou stránkou. Proto odložte záležitosti, které ho vyžadují, radši najindy. Práce s fakty vám nepůjde. Můžete však být kreativní a mít skvělé nápady, které později uvedete do reality. Popusťte uzdu své fantazii.

Panna 

Ani dnes nejste v úplně ideálním rozpoložení. Přesto se odhodlejte k tomu, že nebudete pasivně čekat, až vás mrzutá nálada přejde, a snažte se jí odvážně čelit. Snažte se i dnes plnit všechny úkoly a jít si za svým cílem. To je ta nejlepší obrana.

Váhy  

Dnes se vyjasní některé záležitosti, které vás už delší dobu trápí. Všechno nemusí dopadnout přesně tak, jak si přejete. Přesto aspoň budete vědět, jak se věci mají. Je to mnohem lepší než dosavadní nejistota. Můžete zaujmout konkrétní stanovisko.

Štír     

Dnešek bude jeden z pohodových a uvolněných dnů, kdy vás absolutně neláká pouštět se do nějakých větších dobrodružství. Naopak si vážíte klidu a vyhýbáte se všemu, co by ho mohlo narušit. Dnes neplatí úsloví o tom, že nemáte věci odkládat na zítřek.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Některé vaše osobní plány budou dnes pozdrženy. A nepůjde přitom jenom o vliv nepříznivých okolností, ale také o vaši neochotu riskovat a pustit se do změn. Necítíte se totiž ve formě, a tak nad vším zbytečně moc přemýšlíte a dost se podceňujete.

Kozoroh         

Přepadnou vás filozofické tendence a od rána budete zkoumat svůj vnitřní svět. Najednou uvidíte spoustu věcí jinak a budete jen posupně funět nad věcmi, které jste dosud považovali za důležitou součást svého života a myšlení. Klid, zase to přejde.

Vodnář          

Očekávejte, že dnes budete poněkud rozladění. Protože to ovlivní váš úsudek, odložte rozhodování o důležitých věcech na jiný den. Připravte se také na otázky okolí, které bude zajímat, co se vám přihodilo. Hlavně na ně kvůli tomu nezačněte ječet.

Ryby  

Pro ty z vás, kteří hodlají zakoupit rodinný domek nebo rekreační chatu, mají dnes hvězdy připravenou mimořádnou příležitost. Přijde z neočekávaného zdroje a bude hodně zajímavá. I když vás nadchne, neukvapujte se. Nejprve zjišťujte podrobnosti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.