Horoskop na středu 6. března: Čeká vás velký zvrat v kariéře

Beran

Kolegové si o vás budou dnes myslet, že zvládnete všechno na světě a mají pravdu. Pracujete pilně a neúnavně a za pár týdnů sklidíte ovoce dnešní píle. Tak s chutí do toho! Pro zasloužené odreagování si zajděte na zahrádku nebo alespoň do parku.

Býk    

Probudili jste se do krásného dne. Dnes jste opět blíže ke splnění svých nejtajnějších snů. Od únorového novoluní jste poznali řadu lidí, z nichž se někteří stávají vašimi přáteli. Neodhánějte je od sebe, stanou se důležitou součástí vašeho života.

Blíženci          

Dnes je vzduch plný lásky a citů. Pokud máte sklon k přecitlivělosti, držte ji na veřejnosti na uzdě. Můžete být také podráždění nebo nervózní, a tak se raději nepouštějte do nových projektů. Střádejte nápady a podklady. Příští týden s nimi zazáříte!

Rak    

Dnes máte romantickou náladu, milí Raci. Dojímají vás příběhy z knih a filmů, máte chuť dokonce na operu. V reálném životě je všechno trochu složitější. I když si uvědomujete, že se se svým protějškem milujete, je dnes komunikace poněkud ztížená.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Nejste žádní lenoši, ale nápor práce, který zvládáte v těchto dnech, je obdivuhodný. Nezapomínejte na odpočinek, jinak ztratíte elán a přijdete o část toho, co jste si vybudovali. Nejlepší relaxací je pro vás sport, ale bez závodění vás tolik nebaví.

Panna 

Můžete se těšit na postupný pozitivní obrat v kariéře. Díky pečlivosti, logickému myšlení a trpělivosti začnete pomalu sklízet, co jste zaseli. Neusněte na vavřínech a myslete na to, že nikdy nejste tak staří, abyste se nemohli naučit něco nového.

Váhy  

Na program dne se dnes dostává otázka zdraví. Možná nepociťujete žádné konkrétní potíže, přesto se snažte do konce týdne objednat na preventivní prohlídku. Po zimě plné nezdravých potravin, nedostatku světla a pohybu je lékařská kontrola nutná.

Štír     

V práci se rozhodně nenudíte, ale občas máte pocit, že už vás současná kariéra nenaplňuje tak, jako dříve. Potřebujete být užiteční nebo dělat něco důležitého. Je čas na změnu? Je to možné. V práci trávíte třetinu dne, měli byste se do ní těšit.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Vaše energie a zápal do práce stále narůstá! Kde se to zastaví? To u Střelců nikdo nikdy neví. Chrlíte jeden nápad za druhým, až se z toho pomalejším kolegům může zatočit hlava. Nesmějte se jim a mějte pro ně pochopení, také občas nemáte svůj den.

Kozoroh         

Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede. Citát A. C. Clarca jako by vám mluvil z duše. Jste tahouni, kteří si s překážkami vždy dovedou poradit a lehká cesta pro vás nemá kouzlo. Právě na překážkách se tak rádi zdokonalujete.

Vodnář          

Hvězdy vás nabádají k cestování a vzbudily u vás klamný zájem po dalekých zemích. Nejvíce si však užijete výlety po blízkém okolí. Probouzející se příroda je pro vás studnicí inspirace a klidu, který potřebujete jako protiváhu pracovního nasazení.

Ryby  

Je vysoce pravděpodobné, že se k vám dnes dostane informace, která vám moc radosti neudělá. Nebude to však blesk z jasného nebe, nějaký čas tušíte, že ji jednou uslyšíte. Teď si s ní budete muset poradit. Jste králové zvěrokruhu, zvládnete to!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.