Horoskop na úterý 5. března: Hlídejte si své reakce

Beran

Máte plány jak realizovat sny? Jděte za nimi. Máte nyní tolik energie, že dokážete cokoliv. Jste schopní lámat skály i psát básně. Na počátku jara vás popadá i touha po pořádku, a to nejen doma, na zahrádce nebo v práci, ale na celém světě.

Býk    

Dnes můžete být trochu citlivější. Překvapí to i vaše okolí, které vás zná jako realisty s nohama na zemi. Nedělejte si z toho těžkou hlavu, není to projev slabosti, ale lidskosti. Lépe vnímáte potřeby a problémy svých kolegů a rodinných příslušníků. Zaměřte se na budování stabilních základů pro budoucnost. 

Blíženci          

Dopoledne můžete ještě pociťovat trochu chaosu, milí Blíženci, ale odpoledne už se naplno dostanete do správného pracovního rytmu. Pokračujte ve sbírání informací, podkladů i emocí a pomalu začněte s jejich tříděním. Buďte opatrní s otevřeností.

Rak    

Hlídejte si své reakce. Dnes máte pocit, že jste se svým protějškem narodili každý na jiné planetě. Špatná zpráva je, že tomu tak bude i zítra. Dobrá zpráva je, že to zase přejde. Naplánujte si program odděleně a užijte si večer každý po svém. Vyhnete se tak konfliktům.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Hvězdy vám připravily další krásný den, milí Lvi. Dnes se více soustřeďte na pravé city. Venuše vám svou přízní dodává tolik sebevědomí, že můžete snadno přehlédnout důležitost svého domácího štěstí. Nezadaní se ovšem mohou seznamovat bez omezení. Využijte své charisma.

Panna 

Nenapadlo vás pokračovat ve studiu? Máte před sebou intelektuálně úspěšné období a studium či rozšíření kvalifikace by vám mohlo rozšířit obzory i profesní uplatnění. Pokud se chcete věnovat jazykům, podívejte se také na možnosti zahraničních cest.

Váhy  

Je čas začít nové projekty. Připravte si podklady a informace, zapojte své kolegy a hlavně diskutujte. Nebojte se ukousnout si velký krajíc. Obchodní partneři, které jste v poslední době poznali, se rádi zapojí a přinesou nové nápady a impulsy. Buďte diplomatičtí a vyvarujte se konfliktům.

Štír     

Hlavním tématem posledních dní je pro vás plodnost. Hvězdy rozevírají ochranné ruce nejen nad plozením dětí, ale také nad vznikem uměleckých děl. Ať už se jedná o plody vaší lásky nebo uměleckého vzepětí, přinesou vám v budoucnosti jen a jen radost. Soustřeďte se na péči o sebe.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Někdo vám dnes vnese do života chaos. Čím více se v něm budete snažit zorientovat a uvést záležitosti do pořádku, tím silnější budete mít pocit, že se věci spíše komplikují. Neřešte proto nic důležitého, snažte se proplout dneškem co nejjednodušeji. Buďte otevření novým zkušenostem. 

Kozoroh         

Existuje něco, co jste kdysi ztratili, ale nemluvíte o tom? Máte nějaké nedořešené vztahy či jiné podobné záležitosti? Pak se připravte na to, že dnešní nečekaná příhoda vám to vše připomene a znovu otevře vzpomínky na problematická období vaší minulosti.

Vodnář          

Máte šťastné období, v práci se daří a v lásce také, co víc si přát? Snažte se více naslouchat svému tělu a nepřidělávat mu starosti přemírou práce nebo špatnou stravou. Berte vážně zdravý životní styl, je pro vaši budoucnost důležitější než kariéra. Hledejte nové přístupy k problémům.

Ryby  

Otevírá se před vámi nová životní kapitola. Vře ve vás touha poznávat a přemýšlíte o letošní dovolené. Prolistujte si nabídky cestovních kanceláří a zaměřte se i na poznávání nových míst, nejen relaxaci u moře. Máte otevřenou mysl a svět na vás čeká.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.