Horoskop na pátek 1. března: Tento den vám slibuje nový zdroj příjmů

Beran

Rutina, stereotyp a přemíra povinností vás v poslední době dost ubíjí. Je nutné, abyste si dopřáli odpočinek. Udělejte to právě dnes, protože malá přestávka vás nabije tolik potřebnou energií. Je třeba být ohleduplní nejen k jiným, ale i sami k sobě.

Býk    

První březnový den nasměruje vaši pozornost k vašim potomkům. Snažte se s nimi strávit co nejvíce času, poptejte se, jak se jim daří ve škole, co je těší a co trápí. Promluvte si o nich s partnerem, jejich spokojenost a štěstí jsou důležité pro vás oba.

Blíženci          

Dnešnímu dni vládne touha po přírodě, milí Blíženci. Ať už se rozhodnete pro procházku v parku, pobyt na zahrádce, nebo investici do nábytku z přírodních materiálů, povznese vás to a dodá pozitivní energii. Rozmrzelost z počátku týdne je dávno zažehnána.

Rak    

Už jste někdy slyšely o jarní detoxikaci? Pomůže vám pročistit tělo po zimě a odstranit všechno, co vaše tělo tíží. Neukvapujte se však a nekupujte si zázračné léky. Raději prostudujte dostupnou literaturu nebo webové stránky a najděte svůj vlastní způsob.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Probudili jste se plni energie a elánu do nového dne a práce vám jde od ruky. I když vaše nápady mohou vypadat bláznivě, rozhodně se nejedná o nějaké nereálné chiméry. Stačí je jen trochu rozpracovat, přizpůsobit místním podmínkám a budete za hvězdu.

Panna 

Ačkoli vaše finance nezažívají nejlepší období a hvězdy nabádají ke střídmosti, nastal vhodný čas pro koupi auta. Pokud nové auto plánujete, nezapomeňte na pečlivou kontrolu parametrů a technického stavu. Zapomeňte, že auto má zvýšit vaši prestiž.

Váhy  

Pátek přináší mírnou přecitlivělost. S vaší dobráckou povahou a vnímavostí okolí nemůžete přejít, že někdo ve vašem okolí strádá. Podáte-li pomocnou ruku, můžete získat přítele na celý život. Večer budete mít sklon filosofovat nebo se opájet uměním.

Štír     

Pod vlivem nového měsíce máte pocit, že jste pod drobnohledem svého okolí. Jakoby sledovalo každý váš krok a hodnotilo ho. Je to jen dojem, nebojte se! A pokud by na tom přece jen bylo něco pravdy, hoďte to za hlavu. Cizí zvědavost vás trápit nemusí.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Březen s sebou přináší nové pracovní možnosti. Je v tom obsaženo i varování, abyste četli opravdu vše, co je ve smlouvě napsáno. Nebojte se na všechno pořádně vyptat, povinností zaměstnavatele je vždy zaškolit nového pracovníka. Děláte to pro sebe.

Kozoroh         

Chtěli byste dnes vyřešit nějaký dlouhodobější problém, vyvarujte se přitom ale rychlých řešení. Přinesou sice brzké ukončení problému, ale zároveň budete muset něco obětovat. Zvažte, zda nebude lepší vydat se pomalejší, ale pro vás výhodnější cestou.

Vodnář          

Dnešek vám slibuje nové zdroje příjmů. Jste tak rozjetí, že přehlížíte nutnost péče o své zdraví. Zejména co se týká stravy, máte co dohánět. Nemůžete se v rychlosti vrhat na fast food. První březnový den má pod kontrolou zažívání a mohl by vám zavařit.

Ryby  

První březnový den vám pomůže odstranit zádrhele mezi vámi a bankou nebo jinou finanční institucí. Každopádně přijdou na přetřes i záležitosti s penězi a nutnost je začít řešit. Nebude to nic příjemného, ale všechno pro vás dopadne tentokrát dobře.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.