Survivor: Kolaps v prvním díle. Boj o přežití začíná

[chooze:gallery;value:34909]

​"V minulé řadě se stále opakovalo, že Survivor není o emocích. Tato řada nám ukáže, že i emoce do hry patří, a diváci se mohou rozhodně těšit na nečekané až šokující tahy soutěžících. Už první díl naznačí, že hrát se letos bude. Uvidíme také, kdo je dobrý lhář a nebojí se přelstít," prozradila producentka Adéla Brož.

V prvním díle čeká klasický a diváky oblíbený souboj o oheň. "Uvidíme, jak dlouho bez něj budou muset ostatní vydržet. Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána," doplnila Brož. "Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit," míní moderátor Ondřej Novotný.

[chooze:article;value:543161]

​Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a idolové, kteří jsou zvyklí na úspěch. Vyzve je kmen Lovců, kteří jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit. Bojovat ale nebudou pouze proti sobě, ale i s drsnou přírodou. Denní teploty se pohybují okolo 30 až 35 °C. Noční ale klesají běžně na 14 °C.

Letos hodně fouká a vlny v moři jsou větší než obvykle. Soutěžící mají v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. Vše ostatní musí vyhrát v soubojích. Na ostrově každý má 12 kusů oblečení, a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek.

[chooze:article;value:541969]

​Vysílání reality show Survivor Česko & Slovensko doprovodí i spousta bonusového obsahu na webu Nova.cz, kde je vedle neodvysílaných záběrů i rubrika Obrovská chyba Ondřeje Novotného, v níž moderátor přidá vlastní komentář ke klíčovým momentům show.

Samostatným doprovodným pořadem pak bude Švancibar, jehož tváří bude loňský účastník a bývalý fotbalista Petr Švancara. Ve studiu přivítá vyřazené hráče i speciální hosty z řad fanoušků Survivoru, se kterými na show nahlédne pohledem člověka, který si boj o přežití zažil na vlastní kůži. Fanoušci drsné show najdou veškeré informace na jednom místě v aplikaci Survivor CS. Jsou tam profily soutěžících, bonusový obsah, statistiky a hlasování.

Kdo přežije až do konce a odnese si titul a finanční odměnu ve výši 2,5 milionu korun? Sledujte premiérové díly na Voyo vždy v úterý a ve středu večer. O týden později i na TV Nova.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.