Hůlka: Manželku jsem potkal, když jí bylo deset. Ten den se do mě zamilovala

Oblíbený zpěvák zažívá krásné období. "Jsem opravdu nejspokojenější a nejšťastnější v životě. Často se zastavím a říkám si, že mám fakt velké štěstí, že jsem potkal ty lidi, které jsem potkal. Mluvím hlavně o rodině, o ženě Barborce, dceři Rozárce, ale i o dědouškovi, to je můj tchán, a mám i skvělou tchýni. Podařilo se mi vyženit tak dobrou rodinu, že to lepší snad ani nemohlo být," řekl Hůlka.

Korunu jeho šťastnému životu nasadila prý šestiletá dcera Rozárka. "Když se mě třeba někdo ptá, jak vychovávám Rozárku, tak říkám, že Rozárka vychovává mě. Ta čistota dítěte prostě člověku ukazuje tu správnou cestu. A Rozárka je opravdu sluníčko, takže mi změnila úplně celý život, a to rozhodně k lepšímu," doplnil.

[chooze:article;value:475847]

​Změna jeho života odstartovala, už když začal chodit se svou současnou ženou Barborou. Tu ale, jak zpěvák prozradil, poprvé poznal, už když jí bylo deset let. "Barborka chodila hodně na muzikály. Já mám dokonce s ní i fotku, když jí bylo asi deset let, když jsme se viděli poprvé. Sedí mi tam na klíně po nějakém představení," popsal Hůlka.

Jenže tajemnou fotkou z minulosti to nekončí. Tehdy ještě malá Barborka už měla jasno, jak tohle celé dopadne. "A vím, že tehdy Barborka přišla domů a řekla rodičům, že se zamilovala a že si tohohle pána vezme za muže. No, ale tak to říká spousta holčiček v tomhle věku," dodal s úsměvem zpěvák.

Mezi ním a jeho ženou je tedy 23letý rozdíl. Zatím jim ale nedělá vůbec žádné problémy. "Já zatím pociťuju jenom výhody. Nechci to zakřiknout. Barborka třeba tím, že je mladší, tak za mě dělá všechny věci, co se internetu týkají," vysvětlil Hůlka.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.