Horoskop na středu 28. února: Je čas na velkou změnu

Beran

Vaše slova dnes budou mít mnohem větší dopad na okolí než jindy. Je proto třeba dobře přemýšlet, co a komu řeknete. Hrozí, že si pokazíte slibný vývoj jisté záležitosti, pokud nebudete opatrní na své výroky. Můžete se také dotknout něčích citů.

Býk    

Budete se dnes těšit do práce. I když je to u vás neobvyklé, tentokrát k tomu máte dobrý důvod. V práci se vám teď daří, s kolegy dobře vycházíte a podáváte skvělé výkony. Tak proč si neužít příjemnou atmosféru a také opojnou chuť vlastního úspěchu?

Blíženci          

Navzdory současné konjunkci Saturnu ve Slunci v sobě máte dostatek odvahy a síly aktivně určovat směr, kterým se váš život bude ubírat. A chcete za to bojovat. Také dnes dáte celému svému okolí jasně najevo, že rozhodně nehodláte být v jeho vleku.

Rak    

Pokud se chcete dozvědět více o lidech ve svém životě, pak je dnešek vhodný den pro to, abyste s tím začali. A je jedno, zda jde o nové známé, kolegy v práci nebo členy vaší rodiny, se kterými netrávíte moc času. Snažte se je všechny dobře poznat.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dnes se budete věnovat objevování nových myšlenek a možností, souvisejících s penězi anebo prací či obchodem. Je třeba, abyste byli otevření novým informacím i co se týká péče o vaše zdraví. Poslední dobou se totiž dost zanedbáváte. Je čas to změnit!

Panna 

Nepodceňujte žádný ze svých dnešních nápadů, zejména pokud podnikáte nebo pracujete v obchodní sféře. Věřte své intuici. Máte totiž skvělý odhad budoucích trendů. To je báječná příležitost, jak mít výhodu před konkurencí a vydělat slušné peníze.

Váhy  

Vlivem Saturnu, který je v konjunkci Slunce, se ve vás probouzejí zvýšené ambice, takže se začínáte angažovat v obchodních a materiálních záležitostech. Jste odhodlaní si jít za svým a tvrdě pracovat, abyste dosáhli výsledků. Problém je, že to čekáte i od jiných.

Štír     

Pokusíte se dnes rázným způsobem vyřešit stagnující záležitost, jež se týká rodinného života. Přinese to klid vám i vašim rodinným příslušníkům. Jste toho názoru, že každý vleklý problém na sebe nabaluje další obtíže a vyžaduje radikální řešení.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Dnešní den je vhodný pro sdílení a konzultování vašich názorů s ostatními. Půjde o předávání odborných zkušeností, bez ohledu na to, na které straně stojíte. Budete někým požádáni o radu nebo ji sami budete potřebovat. Každopádně vás to obohatí.

Kozoroh         

Dnes pochopíte, že všechny vaše problémy mohou být překonány pomocí odvážného a přímého přístupu. Ten ostatně zaujímáte k životu jako takovému. Máte to vrozené. V tomto období máte možnost začít novou životní kapitolu, chce to odvahu a sebedůvěru.

Vodnář          

Celý den budete přemýšlet o projektech zaměřených na větší zisk, úsporná opatření anebo směřující k rozvoji vašeho talentu. Napadají vás teď samé zajímavé věci. Ty, které nelze hned zrealizovat, si zapisujte. Byla by velká škoda na ně zapomenout.

Ryby  

Saturn je v konjunkci Slunce a vám se bude zdát, jako by vás opustila pevná vůle. Je to jen pocit, který citlivější povahy okolo úplňku přepadá. Vše je v pořádku a nic se neděje. Uvařte si bylinkový čaj a projděte se na čerstvém vzduchu, obojí vám udělá dobře.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.