Hvězda Zlaté labutě se stala podruhé maminkou. Raduje se z chlapečka

O krásnou novinku se Kaňoková podělila se svými fanoušky na instagramu. "Doslova před pár dny přišel do našeho života malý T. Buď šťastný, buď zdráv a buď si jistý, že sis vybral dobře. Milujeme tě," napsala k fotografii miminka zavinutého v peřince herečka.

Jméno chlapečka, kterého má s partnerem Tomášem Kotasem, si však herečka nechala zatím pro sebe. Kaňoková se stala dvojnásobnou maminkou. Z předchozího vztahu s hercem Tomášem Havlínkem už má dceru Juditku.

Gratulace nejen od fanoušků, ale také kolegů na sebe nenechaly dlouho čekat. "No to je úžasné. Moc gratuluji. Opatrujte se," vzkázala herečka Malvína Pachlová. "Nejvíc gratulujeme! My všichni! Hlavně zdraví a krásně se sžijte," popřála herečka Lenka Zahradnická. "Moc gratuluju, jsem dojatá. Buďte zdraví a šťastní. A dlužím večeři," přidala se ke gratulacím herečka Michaela Maurerová.

[chooze:article;value:532720]

Beátu Kaňokovou si mohou fanoušci pamatovat například ze seriálu TV Nova Pan profesor, objevila se také v epizodní roli seriálu Dáma a Král nebo Specialisté. Nyní ji diváci mohou pravidelně vídat každý čtvrtek v seriálu Zlatá labuť, kde hraje Evu Duškovou.

Exkluzivní rozhovor: Beáta Kaňoková ze Zlaté labutě je podruhé těhotná (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.