Šokující přiznání! Diana už před svatbou věděla, na čem u Karla je

[chooze:gallery;value:32082]

​Svatba století, přesně tak se hovořilo o sňatku nynějšího krále Karla III. se snoubenkou Dianou Spencerovou. Pár si řekl své "ano" 29. července 1981 v katedrále svatého Pavla v Londýně. Přestože nevěsta rozdávala úsměvy na všechny strany, srdce měla zlomené.

Jen 24 hodin před velkou událostí jí totiž její nastávající měl vyjevit své city, píše portál Express. O žádný láskyplný výlev ale opravdu nešlo. Odhalila to v jednom dokumentu věnovaném lady její astroložka Penny Thorntonová, které se Diana svěřila.

[chooze:article;value:495024]

"Jednou z nejvíce šokujících věcí, které mi Diana řekla, bylo, že noc před svatbou jí Karel řekl, že ji nemiluje. A to byla opravdu strašná věc, kterou udělal nevěstě," řekla Thorntonová.

Vztah se jim následně po 11 letech definitivně rozpadl a pár začal žít odděleně. O čtyři roky později se Karel s Dianou rozvedli. Navzdory tomu podle bývalého královského komorníka Granta Harolda mezi nimi nepanovala nevraživost, uvedl portál Marca.

"Upřímně věřím, že před Dianinou smrtí byl jejich vztah dobrý a spolupracovali spolu jako tým. Chápali své vzájemné hranice a chtěli být přáteli. Chtěli tu být jeden pro druhého a krýt si záda," řekl Harold.

Královskou svatbu v roce 1981 sledoval celý svět. Podívejte se na záběry:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.