Magický den 24. 2. 2024 přinese zvláštní prožitky. Přijde chaos, říká numeroložka

Za zvláštní energií sobotního dne stojí kromě silného úplňku v Panně i směs opakujících se čísel dva a čtyři. Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová proto doporučuje, abyste se zbytečně na nikoho, včetně sebe, nezlobili. "Nesvádějte nezdary či trampoty na osud či Boha. Zkrátka dnes je den, kdy ne vše půjde poklidně a v naplánovaném sledu," podotkla numeroložka.

Dvojky z pohledu numerologie věci vždy zpomalují a čtyřky dokonce zastavují. "Ve spěchu, stereotypu a s myšlenkově přeplněnou hlavou vám může něco unikat. Proto i když se vám dnešní den může zdát neklidný, zmatený a zadrhávající, nakonec zjistíte, že se díky tomu něco odkrylo a vám se spojily souvislosti do jednoho bodu," zmínila.

[chooze:article;value:542553]

​Po sečtení data (2+4+2+2+0+2+4=16; 1+6=7) vychází číslo sedm, pro některé šťastné číslo, a pro jiné naopak nešťastné. Z hlediska numerologie jde ale o duchovní číslo, což se dá vyložit tak, že vše, co se tento den děje, má hlubší smysl, než se může zpočátku zdát. "Měli byste vnímat své emoce a dát prostor intuici. Den je vhodný pro tvůrčí činnost i cestování," doplnila numeroložka Hana Černá.

Čeká vás podle ní tak mnoho "aha efektů" odpoledne, po 15. hodině. "Ruku v ruce půjdou myšlenkové pochody a odvážná aktivita jednat, řešit anebo něco rozpohybovat. Nepropadejte emočním výkyvům, ať agresi či zoufalému lítostivému sebemrskání. Sílu máte ve svých vlastních rukou," řekla Lippertová Suchardová.

[chooze:article;value:534114]

​Tento den přinese podle ní hodně chaosu. "Někomu pomůže fyzické uvolnění, sport, procházka, odpočinek, umění a jinému šálek dobrého čaje, kávy nebo čokolády. Na závěr dne budete mít dobrý pocit z toho, že jste k něčemu dospěli a něco se vám povedlo, i kdyby to znamenalo překročit určitý práh bezpečného stereotypu. Pokud dokážete usměrnit svůj neklid, pak vám dnešní den přinese víc informací, než jste čekali," uzavřela.

Podívejte se na horoskop na sobotu 24. února pro jednotlivá znamení:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.