Horoskop na neděli 25. února: Vaše tělo potřebuje pořádný relax

Beran

Vliv včerejšího úplňku vám i dnes radí, abyste se snažili odpočívat co nejvíce aktivně, například prostřednictvím různých druhů sportu. Uděláte tím dobrou službu svému tělu a svými výkony můžete překvapit nejenom své okolí, ale také sami sebe. A to i dnes!

Býk    

Rádi byste neděli prožili v klidu, dnes se ale této představy budete muset vzdát.  Ve vašem okolí budou vybuchovat emoce a nebude to právě pozitivní gejzír. Snažte se výměnu názorů mezi ostatními členy rodiny tlumit, máte k tomu vrozené schopnosti.

Blíženci          

V neděli si plnými doušky vychutnáte pohodu, která u vás doma zavládne. Není pro vás nic příjemnějšího, než když máte svou rodinu kolem sebe a víte, že jsou všichni její členové spokojení a nic důležitého jim neschází. To je u vás na prvním místě.

Rak    

Sejděte se dnes s přáteli a udělejte si výpravu do přírody za prvními stopami jara. Budete překvapení, kolik jich najdete. Hlavně vy, kteří žijete ve městě, jste o tyto křehké projevy nového života připraveni. Uvidíte, jak vás to potěší i dojme.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dopřejte svému organismu důkladný relax. V tomto týdnu na něj byly kladeny velké nároky, tak si to zaslouží. Jednoduše vypusťte z hlavy všechny starosti, které vás trápí. Stejně je dnes nevyřešíte. Věnujte se zábavě s rodinou nebo přáteli, pomáhá to.

Panna 

Dnes se vás bude držet deprese, protože se vám zítra vůbec nechce do práce. Proč si tím kazíte neděli? Stejně se tomu vyhnout nemůžete, radši si užijte volný den. A zvažte, zda by nebylo lepší, abyste změnili pracovní místo, pokud máte takové pocity.

Váhy  

Pokud jste soukromí podnikatelé a chcete dnes s rodinou probrat možné další směry ve vaší činnosti, planety radí, abyste si spolu popovídali o možnosti obchodování s elektronikou. Merkur vás v tomto rozhodnutí podporuje a slibuje vám brzký úspěch.

Štír     

Rádi byste se dnes odreagovali pomocí tvořivé činnosti. Nic vám v tom nebrání. Můžete malovat, skládat Lego, založit si blog nebo upéct sladkou dobrotu. Uvolníte se a ještě vytvoříte něco zajímavého. Odpočívat však můžete také na delší procházce.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Pokud po někom ze svých blízkých něco chcete, řekněte to klidně a nebuďte tolik autoritativní. Buďte jednoduše více laskaví, i když teď prožíváte vypjaté období. Třeba dnes byste svou neústupností přispěli k narušení nedělní pohody u vás doma.

Kozoroh         

Na neděli si naplánujte volnočasové aktivity s přáteli. Už dlouho jste se nesetkali a mezitím se stalo hodně věcí. Je čas si o nich popovídat a dozvědět se zajímavé novinky. Nemůžete přece pořád chodit jenom do práce a z práce a o víkendu sedět doma.

Vodnář          

Vstávejte dnes zvolna a vychutnávejte si pohodu nedělního rána. Uspěchaných začátků dne máte dost přes týden. Dejte si snídani v posteli, čtěte si a nenechte se ničím rušit. Poklidný vstup do nového dne vás pozitivně naladí a vše zvládnete s úsměvem.

Ryby  

Včerejší úplněk v Panně vás dosadí do role škarohlída a suchara, který nezná legraci. Na drobný vtip svých blízkých zareagujete dotčeně a budete se zlobit. Neberte si vše tak osobně, každý by si měl umět udělat legraci i sám ze sebe. Kde je váš smysl pro humor?

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.