Horoskop na sobotu 24. února: Dnes je ideální den na výlet

Beran

Se svými nejbližšími si nyní skvěle rozumíte. To je důvod, proč byste měli využít tohoto příznivého období pro posílení vašich vzájemných vztahů. Dnes se spolu můžete pustit do renovace domova, volnočasových aktivit, sportu nebo vyrazit na výlet.

Býk    

​V poslední době se setkáváte s výtkami vašich blízkých, že se jim málo věnujete. Mají pravdu. Zaměřujete se teď na svůj osobní rozvoj a snažíte se utéct od všedních povinností a každodenního stereotypu. Napravte to a sobotu si vyhraďte pro rodinu.

Blíženci          

Pokud čekáte na novou lásku, vyjděte si dnes večer ven. V tomto období je zvýšená šance potkat protějšek na různých společenských akcích. Vylaďte si outfit, zvolte sexy parfém a vyrazte do víru zábavy. Dokážete být okouzlující, tak to všem ukažte!

Rak    

Vážně uberte plyn. Vaše sklony k prosazování vlastních názorů jsou dnes přesně tím, čím okolí zaručeně popudíte. Nemáte totiž patent na správné argumenty, chce to víc pokory a sebereflexe. Dejte prostor i jiným a jejich pohled na věci respektujte.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Plánovali jste si přes víkend klid a zatím se už ráno probudíte plní neurčitého vnitřního vzteku. Není divu, že se cítíte frustrovaní a jakoby v pasti, protože úplněk v Panně vás momentálně vůbec nehýčká. Nezbývá než to ještě vydržet. Vy to zvládnete!

Panna 

Vyrazte na sobotní výlet. Můžete navštívit nějaký hrad nebo zámek, kde se konají zimní prohlídky. Přivede vás to na jiné myšlenky. Nezapomeňte si s sebou vzít i vaše nejbližší a pokud chcete tak i přátele. Čím víc vás bude, tím bude větší legrace.

Váhy  

Počítejte s tím, že pokud se dnes pustíte do manuální činnosti doma nebo na chalupě, pobavíte všechny přítomné. Na druhou stranu, snaha se cení, takže vám nakonec rádi pomůžou ze šlamastyky, do které jste se přeceněním svých schopností dostali.

Štír     

Při sobotním potulování se městem nebo supermarketem narazíte na dávného spolužáka. Bude to překvapení pro vás oba a budete si mít dlouho co povídat. Dozvíte se i novinky o dalších kamarádech. Nezapomeňte si na něj vzít kontakt. Neuspořádáte setkání třídy?

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Kdy jste naposledy jeli vlakem? Udělejte si v sobotu výlet a sledujte okolní krajinu. Z místa řidiče si jí tolik neužijete. Vyberte si nějaký zajímavý cíl a budete překvapeni, jak se odreagujete a načerpáte energii i dobrou náladu. Užijte si to!

Kozoroh         

Můžete se dnes dostat blíže k někomu, kdo vás už delší dobu zajímá a rádi byste s ním navázali vztah. Využijte k úspěchu nejenom úplňek v Panně, ale také své osobní charisma. Vsaďte přitom na přirozenost, a hlavně si nehrajte na něco, co nejste.

Vodnář          

Úplněk v Panně vás nabádá k tomu, abyste si udělali výlet někam do blízkého okolí, a to i s celou rodinou. Netvařte se na takový plán otráveně, i přírodní útvary či léčivé prameny jsou zajímavým cílem. A vaši blízcí umí být i vtipní, bude to prima sobota.

Ryby  

Dnes strávíte příjemný den s rodinou a přijde k vám i delegace příbuzných. Někdo z nich vás požádá o váš názor na určitou věc a také o radu, co by měl dělat. Pomocí vaší skvělé logiky a zásoby dobrých nápadů si poradíte i s dost zapeklitým problémem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.