Anička Slováčková si zamilovala zvláštní místo: Chtěla bych tu mít svatbu, říká

[chooze:gallery;value:32535]

Chemoterapie, které Slováčková podstupuje kvůli léčbě rakoviny, ji mnohdy vysilují. Svěřila se však, že nalezla místo, které ji po náročných procedurách pomáhá se uvolnit a pořádně si odpočinout. Ráda se do něj proto vrací.

"A teď k té části pobytu po chemošce, já vám k tomu něco řeknu. Když jsem byla poprvé ve srubu Líny, tak jsem byla z místa naprosto unešená, ale teď, když jsem se sem mohla vrátit po boku s mýma dvěma láskama, tak to bylo daleko úžasnější a i ten pochemoškovej stav se tu dal krásně zvládnout," svěřila se zpěvačka na sociálních sítích.

[chooze:article;value:542566]

Pomáhá jí příroda kolem, a hlavně její milovaná fenka Jindřiška, kterou ve srubu může mít u sebe. "Ticho, klid, vůně dřeva, čerstvé vynikající jídlo od mého kluka a spousta pusinek od Jindřišky. A masážní křeslo tomu teda taky hodně pomohlo," podělila se o svou malou radost Slováčková.

Nad vodou ji drží i její přítel, se kterým je už přes rok a půl. Zpěvačka prozradila, že někdy přemýšlí o jejich svatbě. Právě magický srub je prý dokonalým místem pro takovou událost. "Děkuji tomuto srubu za tolik potřebný klid. Jo, a tak nějak jsem si řekla, že kdybych někdy mohla mít svatbu, tak moje asi největší přání by bylo uskutečnit ji zrovna tady, což ani nevím, jestli je možné," prozradila Slováčková.

[chooze:article;value:536799]

Místo se zalíbilo i jejím přátelům a sledujícím. "Už se těším, až si tam ráno po tvé svatbě dám zotavení z kocoviny v masážním křesle," reagovala na krásné místo jedna z kamarádek Slováčkové. "Miluju," odpověděla jí se smíchem zpěvačka.

Anička Slováčková oslaví Vánoce se svým přítelem. Dal jí velký slib (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.