Slzy a zlomené srdce. Rozešel se oblíbený pár z Love Islandu

[chooze:gallery;value:34854]

​"Život je někdy zvláštní a dost hořký, na tom se asi všichni shodneme. Jsou situace, na které člověk nikdy nebude připraven, a ne všechno nám v životě asi dává smysl. V tom bodě jsem právě teď, kdy cítím obrovský smutek," napsal ve středu večer Martin na svůj instagram.

Pár se seznámil na podzim roku 2022 v reality show Love Island. Od té doby se od sebe téměř nehnuli. Pro jejich fanoušky je tak rozchod velkým překvapením. "S Luckou jsme zažili chvíle, na které nikdy nezapomenu. Měl jsem to štěstí potkat mnoho úžasných lidí, ale dovolím si říct, že Lucka je z nich ten největší anděl," doplnil v srdceryvném příspěvku Martin.

[chooze:article;value:542234]

​To, že je mezi nimi definitivně konec, potvrdila i Lucka, která zmínila, že se rozešli zhruba před týdnem. "A teď jsme se definitivně rozloučili. Snažím se s tím nějak vyrovnat, už to nedokážu držet v sobě. Strašně mě mrzí, že to nevyšlo tak, jak jsme si to všichni představovali... a jak jsem si to já představovala," prozradila v uslzeném videu Lucia.

Oba o sobě ale i nadále mluví moc hezky a přejí si do života jen to dobré. "Chci ti z hloubi duše poděkovat za všechno. Za to, že jsi vždy při mně stála, za to, že jsi ve mně viděla vždy jen to dobré, a za to, co jsi mě naučila. Vezmu si tvé rady k srdci a věřím, že budu umět i já jednou vidět svět přes tak krásné oči jako ty," uzavřel Martin.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martin Koči (@m_koci)

V reality show tehdy skončili třetí, jen o pár procent je tehdy porazila Sabina Karásková se Zbyňkem Vlčkem. Sabina ale teď randí s MMA bojovníkem Machmudem Muradovem. První místo a dva miliony korun si tehdy odnesli Denisa Valová a Kryštof Novák, kteří jsou pořád spolu. Diváci tak zřejmě vybrali vítězný pár nejlépe, jak mohli.

Připomeňte si cestu Love Islandem Lucie a Martina:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.