Horoskop na čtvrtek 22. února: Každý má právo na omyl

Beran

V tomto období je vysoká pravděpodobnost navázání kontaktu s osobami, které disponují značným vlivem. Mohly by posunout vaši kariéru tím správným směrem. Tvůrčí povolání dokonce mohou pocítit zájem o svá díla a získat také nové štědré mecenáše.

Býk    

Díky vaší píli vás dnes v práci pořádně pochválí. I doma přiložte ruku k dílu a využijte příznivých konstelací ke zvelebení vašeho hnízdečka. Nechte si poradit od svých blízkých, víc názorů přinese větší míru kreativity a všeobecnou spokojenost.

Blíženci          

Lidé okolo vás dnes nebudou schopni pochopit vaši nezdolnou vitalitu. Využijte tohoto elánu pro pomoc druhým. Získáte z toho dobrý pocit, a vesmír vám navíc vaši pomoc oplatí, až ji sami budete potřebovat. Obojí je docela příjemný bonus, co říkáte?

Rak    

Dnešek vám přinese nabídku zajímavé investice. Bude vám nejspíš připadat hodně nevšední, ale neodmítejte ji hned. Zamyslete se nad ní! Bude vhodné se poptat i odborníků, kteří těmto záležitostem rozumí. Prověřte si také toho, kdo s nabídkou přichází.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním, měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Konečně prožijete klidnější den a také se vám výrazně zlepší nálada. Zajděte si po práci do kina nebo na výstavu. Hlavně se nezavírejte doma a neřešte sami se sebou své trable. O těch si promluvte s někým z přátel nebo rodiny, rádi vás vyslechnou.

Panna 

Dnes bude kamenem úrazu komunikace. Drhnout to bude v práci, kde se budete těžko domlouvat s nadřízenými i kolegy, lepší to nebude ani při různých zkouškách a pohovorech. Vyslechnete si také kritiku. Ať je více, či méně oprávněná, dost vás otráví.

Váhy  

Dostanete dnes pozvánku na pohovor na pracovní pozici, kam jste nedávno poslali svůj životopis. Najednou se budete cítit nejistí, jestli zvládnete zastávat tak náročnou práci. A také pocítíte obavy, jak zvládnete pohovor. Více si věřte! Ono to půjde.

Štír     

Jak v práci, tak u vás doma, jako by se vaše okolí rozhodlo vyzkoušet, kolik toho snesete. Takové testování vaší trpělivosti je vám proti srsti. Sebeovládání vám dá dost práce. Pomůže vám myšlenka na to, že ani vy nejste vždy zlatíčka, a půjde to snáze.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

Konjunkce Venuše s Marsem se aktuálně netváří přátelsky na vaše finance a vyžaduje, abyste své výdaje kontrolovali. Omezte je jen na to nejnutnější a nekupujte nic, co nepotřebujete. Dnes si zkontrolujte částku na účtu a nežeňte se do investic. Prodělali byste!

Kozoroh         

Dnes budete disponovat skvělou intuicí, vyřídilkou i báječným odhadem. Pomůže vám to v mnoha oblastech najít nové cesty, které vás dovedou k vysněnému cíli dříve a snadněji. Buďte více pragmatičtí, a pokud se nabízí možnost protekce, využijte ji.

Vodnář          

Dnešní den přinese nutnost vyřešit problém, který nechtěně zavinil někdo z vašich blízkých svou nedůsledností. Zvládnete to celkem lehce, další kapitolou bude ale nadměrné sypání si popela na hlavu viníkem. Vysvětlete mu, že každý má právo na omyl.

Ryby  

Konjunkce Venuše s Marsem vás nutí řešit dilema. Buď upřednostníte svou práci a bude se vám dařit finančně, čímž se zvýší i vaše společenská prestiž, nebo dosadíte na první místo ve svém žebříčku rodinu. Pak očekávejte klid a pohodu. Jaká bude vaše volba?

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.