Dívenka (12) se pohádala s rodinou a zmizela. Pomozte s pátráním

Středočeští policisté vyhlásili pátrání po 12leté dívce z Jesenice, která v pondělí nedorazila do školy v pražské Michli a pak se ani nevrátila domů, informovala policie na síti X. Případ nahlásil její otec. 

"Během šetření se policistům podařilo zjistit, že s dívkou jsou výchovné problémy a již v minulosti několikrát školu zameškala, domů se pak ale vždy vrátila. Dále se policistům podařilo zjistit, že v době odchodu zřejmě nebyla v dobrém psychickém stavu po neshodách v rodině, proto je zde důvodná obava o její zdraví a život a policisté po dívce pátrají v režimu dítě v ohrožení," upřesnila policie na sociální síti.

[chooze:article;value:542097]

Pohřešovaná Duong Thao Nhi má hubenou postavu, měří asi 160 centimetrů, má středně dlouhé hnědočerné vlasy a černé oči. Na sobě by měla mít džíny, volnější mikinu a bílé botasky.  

Dívka se ráda pohybuje v Praze po obchodních centrech, zejména na Chodově. Policie dokonce nevylučuje, že odcestovala do Německa za dalšími členy rodiny. Pohřešovaná Duong Thao Nhi mluví perfektně česky a vietnamsky. "Pokud jste hledanou dívku viděli nebo víte, kde by se aktuálně mohla zdržovat, ozvěte se prosím neprodleně policistům na linku 158," vyzývá policie.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.