William veřejně přiznal, že už je toho na něj moc. Trápí ho zdraví Kate

[chooze:gallery;value:34816]

​Když princ William dorazil na předávání Filmových cen Britské akademie, uvítala ho Elaine Bedellová, výkonná ředitelka Southbank Centre, kde se celá slavnostní událost konala. Překvapením pro všechny bylo, když se William rozpovídal o svých pocitech. "Je mi líto, že tu se mnou není Catherine, ona tyto ceny miluje," svěřil se podle portálu Mirror princ.

Princezna Kate se totiž zotavuje z operace břicha, kterou podstoupila v lednu. Ačkoliv si William chtěl dát pauzu od veřejného života, aby se o ni a jejich děti mohl starat, musel se po vážné diagnóze Karla III. vrátit ke svým povinnostem. Vzal za sebe dokonce i některé úkoly svého otce, který se kvůli léčbě rakoviny stáhl z veřejného života.

[chooze:article;value:542264]

Pro prince je proto posledních několik týdnů velmi náročných. Přiznal to dokonce ve chvíli, kdy se ho ředitelka centra zeptala, zda viděl filmy, které budou během akce oceněny. "Ne, bohužel jsem toho letos stihl úplně nejméně, což je otravné," vysvětlil William. 

Na svá bedra totiž vzal víc úkolů, než měl kdykoliv dřív. Na nové filmy se však plánuje podívat, až bude mít volnější diář a nebude se strachovat o zdraví svých blízkých. "Měl jsem hlavu plnou jiných věcí a bylo toho trochu moc... ale doufám, že vše doženu," dodal podle deníku Daily Beast budoucí král.

Ponížení prince Williama. Musel předstírat, že se dobře baví:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.