Horoskop na úterý 20. února: Ukočírujte své emoce!

Beran

Všechny planety jsou na vaší straně a prožíváte skvělé období. Neměli byste si ho nechat jenom tak proklouznout mezi prsty. Zkuste ho využít na maximum a dnes si promyslete, co byste pro sebe mohli udělat. Budete překvapeni, jak hladce věci půjdou.

Býk    

Úterý vám přinese šanci na zajímavý výdělek. Chopte se jí s chutí! Je to totiž příležitost k tomu, abyste vyřešili některé finanční závazky, které vám teď dělají těžkou hlavu. Až dáte tyto resty do pořádku, nesmírně se vám uleví. A o to přece jde.

Blíženci          

Vaše finanční situace sice není zlá, ale cítíte, že se příliv peněz v tomto období poněkud ztenčil. Je na čase, abyste ode dneška začali se svými financemi nakládat hospodárněji a vydrželi nejméně do konce měsíce. Pak se tyto záležitosti zase zlepší.

Rak    

Rychlost je synonymum pro události dnešního dne. Budou přicházet jedna za druhou. Nehrozí, že byste zmatkovali nebo nevěděli, co dříve udělat. Ukážete všem, že jste pohotoví a nic vás nezaskočí. Všechno navíc zvládnete s úsměvem na rtech. To se cení!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!
 

Lev     

Dnes se vás budou dotýkat i banality, které nebudou myšleny nijak zle. A už vůbec ne jako něco, co je namířeno proti vám. Mars ve Vodnáři na vás teď působí tak, že si všechno berete k srdci víc, než je zdrávo. Musíte to do konce února vydržet, pak bude lépe.

Panna 

Dnes bude všechno na dlouhé lokte, což není nic na vaši energickou povahu. Netrpělivostí budete doslova hořet a průtahy vás začnou brzy přivádět téměř k nervovému kolapsu. Jako vzdušné znamení se vyrovnáte s mnoha věcmi, i dnešní komplikace ustojíte.

Váhy  

Pro dnešek bude důležité, abyste se ze všech sil snažili ukočírovat své emoce. Je to ve vašem vlastním zájmu. Podrážděnost a sebelítost vám nic nepřináší, jen vás okrádají o energii. Hvězdy na vás sice mají políčeno, ale nenechte se tím zdeptat.

Štír     

Energie dnešního rána přinášejí touhu lenošit. To není právě ideální start do nového dne. Musíte se takovým tendencím bránit, nejlépe tím, že se pustíte do práce. Na nicnedělání je čas, až budete doma. Tam si lehněte do postele nebo do vany s pěnou.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Poslední dobou vás v práci často žádají o přesčasy. Požadavky se zvolna stupňují a vy nedokážete říct, že je toho příliš. Domluvte se dnes s ostatními spolupracovníky a směny navíc si rozumně rozdělte. Anebo zajděte za nadřízenými, ať situaci vyřeší.

Kozoroh         

Stanete se dnes doslova mírotvůrci. Budete totiž hasit konflikty a snažit se přispět k vyřešení nedorozumění jak na pracovišti, tak i doma. Připravte se na to, že vás ostatní budou žádat o intervenci a rozsouzení jejich často malicherných sporů.

Vodnář          

Jestli uvažujete o jakýchkoliv změnách ve svém životě, začněte je už dnes promýšlet a pak postupně uskutečňovat. Všechno by mělo jít bez komplikací a lehce, pokud si naplánujete správné kroky jeden za druhým. Jste nedaleko svého vysněného úspěchu.

Ryby  

Dnes se vám bude chtít lenošit a kde je práce, tam překážet nehodláte. Hlavně nesmíte sklouznout k tomu, abyste se vyhýbali všem svým povinnostem. Tohle zavání pořádným průšvihem a možným postihem ze strany zaměstnavatele. A to není žádná legrace!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.