Vážná nemoc a mlácení dětí. Rodiny na sebe po Výměně plivou špínu

Podle Petry její náhradní manžel Aleš bil děti. "Bylo to pro mě hodně těžké, snažím se to zapomenout. Viděla jsem, jak seřezal zadek malé Sofince, ta se pak bála každého jeho pohybu. Viděla jsem, jak měl Honzík modřiny od prstů, jak ho držel pod krkem. Byla jsem z toho úplně v šoku," popisovala Petra.

Podle ní by bylo nejlepší, kdyby děti byly od Andrei a Aleše co nejdál. "Bylo mi z nich hodně špatně a úzko. Nedokážu si představit, že bych dopustila, aby můj partner mlátil moje děti, ať jsou jeho, nebo ne," stojí si za svým. 

[chooze:article;value:539749]

​Druhá strana to vyvrací. "Ona si vymýšlela, že bych nějak ubližoval dětem. To, že se hádám s Andreou, je naše věc," stojí si Aleš za tím, že děti vůbec nebije. Po Výměně to navíc vypadalo, že se Andrea s Alešem rozvedou, to se nestalo. "Všechno jsme probrali a je to lepší. Rozvádět se určitě nebudeme. Jsme dospělí a dokážeme se domluvit. Alda se taky změnil, víc pomáhá a je jiný. Má už i práci," řekla Andrea.

Petra by si prý děti nejraději osvojila, bojuje ale s vážnou nemocí. "Už v době Výměny jsem měla problémy se zády. Zjistili, že mám nádory na krční páteři, měla jsem tím utlačené obratle a ty tlačily na míchu, takže by stačilo malé zranění a ochrnula bych. V lednu mě operovali a teď mám na krku jizvu jako od řezníka," popsala.

Rodiny se nemůžou shodnout na tom, kdo koho zablokoval, jedno je ale jisté, v kontaktu už nejsou. "Vypisovali nám nesmysly, vyhrožovali nám," zdůraznil Aleš. "Po Výměně nás začali bombardovat zprávami a obtěžovat," řekli Petra s Ondrou.

Rozvod nebude, vzkazují Andrea a Aleš z Výměny manželek. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.