Zářila v Ulici i Zlaté labuti. Kvůli sexuálním scénám se herečka doteď červená

Šárka Krausová v seriálu Zlatá labuť ztvárnila postavu Toni Adamovou. "Přirostla mi hodně k srdci, byla to první zralá žena, kterou jsem si mohla zahrát. Do té doby jsem hrála mladé, bláznivé holky. Teď to byla poprvé vyzrálá, chytrá a šarmantní dáma. Navíc se tam opravdu děje to, že vás obléknou do té postavy, což často pomáhá se do té role dostat," zmínila.

Herečka několik let hrála i v oblíbeném seriálu Ulice, zahrála si i ve snímku Vyšehrad: Fylm, kde měla hodně explicitních scén s hercem Jakubem Štáfkem. "Celý Vyšehrad je naprosto přes čáru. Když jsem četla scénář, občas jsem si říkala 'ježišmarjá, co když tohle uvidí moje děti'. Pak jsem si ale říkala, že to je něčím výjimečné," popsala Krausová.

[chooze:article;value:541026]

​Při vzpomínce na natáčení jedné ze scén se herečka dodnes červená. Musela být ve vaně v latexovém oblečku. "Styděla jsem se, ale Kuba taky. Příjemné bylo, že jsme v tom spolu oba a že to není příjemné ani jednomu z nás. Maminku jsem ale na premiéru nechtěla brát, ale nenechala se a pak říkala, že mi to tam slušelo. Můj manžel říkal, že ho Jakub příjemně překvapil," směje se herečka.

Než se vdala, znali ji lidé pod jménem Šárka Vaculíková. Nyní už je dva roky ve spokojeném manželství s Ondřejem Krausem. "Se mnou by nikdo jiný než herec nevydržel. Před premiérami, kdy toho mám plnou hlavu, tak to má se mnou těžší. Protože ho budím zvláštními zvuky, které dělám. To mě třeba vyhodí z ložnice. Ale jinak spolu všechno spíš konzultujeme a máme se rádi," uzavřela s tím, že je otevřená tomu s ním časem založit rodinu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.