Valentýnský nákup: Srovnání, kde vás čokoláda či květiny vyjdou nejlevněji

Květiny

Květiny k svátku zamilovaných neodmyslitelně patří a obchodní sítě to vědí. Například Tesco, které má dokonce speciální valentýnskou nabídku, do středy nabízí kytice růží i tulipánů za 59 korun.

Podobný výběr má i Billa. V ní si můžete ve slevě opatřit kytici tulipánů už za 39 korun. Pokud ale máte radši růže, můžete si tam zaběhnout pro větší kytici za 199 korun. Také Lidl je ve svých prodejnách vybaven květinami. Řezané růže a chryzantémy nabízí za 69 korun.

Cukrovinky

Když je o kytici postaráno, můžete si večer také osladit. Bonboniéra, čokoláda nebo jiné cukrovinky nesmí chybět. Například Kaufland nabízí velkou slevu na pralinky, které prodává za 98 korun. Zlevněné má i jahody, které v 500gramovém balení prodává za 54 korun. Albert Supermarket má 400gramové balení jahod dostupné za 64 korun.

[chooze:article;value:540333]

Billa sází na podobnou nabídku. Oblíbené bonboniéry Merci zlevnila na 149 korun ve 400gramovém balení, čtvrtkilová balení jahod tam zase můžete sehnat za 29 korun. Stejnou bonboniéru, ale v poloviční velikosti, nabízí i Penny Market, kde Merci můžete koupit za 77 korun.

Velký výběr bonboniér má připravený Globus. Kromě velkého balení Merci za 149 korun má v nabídce také příznačně pojmenované pralinky Mon Chéri za 99 korun. Přinést své lepší polovičce odtamtud můžete také velké bonboniéry ve tvaru srdce Raffaello za 145 korun nebo Lindor v ceně 72 korun.

Tesco prodává hned několik typů bonboniér zabalených ve tvaru srdce. Od malých stylově připravených pralinek značky Milka za 25 korun přes Lindor za 72 korun až po velké balení čokolád Geisha za 194 korun.

Vína

K Valentýnu patří také víno nebo šampaňské. Billa si připravila nabídku Bohemia Sektu za 98 korun, který je za stejnou cenu dostupný i v Penny nebo v Albertu.

Neméně populární je i Prosecco. V Lidlu si můžete Prosecco Spumante sehnat za 98 korun. Tesco zase nabízí Mionetto Prosecco za 189 korun. Také si tam můžete opatřit ve slevě víno z Moravy. Výběr z vín značky Herbarium si lze koupit už za 109 korun. Rovněž Kaufland se vybavil nabídkou vína. Různé druhy chilského Tarapacá se dají pořídit za 98 korun.

Zájem o květiny na Valentýna každoročně raketově roste:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.